Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cativa muncitori lucreaza cu excavatoarele la autostrada Transilvania, finantata de compania americana Bechtel, in zona unui viaduct de pe tronsonul Campia Turzii-Gilau, judetul Cluj, marti, 26 septembrie 2006.

Companiile China Communications Construction Company Ltd (China) și Makyol Insaat Sanayi Turizm (Turcia) vor construi și opera în regim de parteneriat public-privat a autostrăzii Ploiești – Brașov, proiect estimat la 1,36 miliarde de euro, a anunțat Guvernul. În acest moment, se poartă negocieri pentru clauzele prevăzute în contract. Conform lui Ion Ghizdranu, preşedintele Comisiei Naţionale de Prognoză (CNP), constructorii ar putea primi 100 de milioane de euro dacă termină lucrarea cu un an mai devreme, dar ar putea fi şi penalizaţi cu aceeaşi sumă dacă întârzie cu un an finalizarea lucrărilor.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.