Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O pasageră din cursa de linie a Tarom, cu care Radu Mazăre a fost adus în ţară după escala la Paris, a povestit, pentru Mediafax, cum a fost călătoria cu fostul edil al Constanţei. Întâmplarea a făcut ca, în avion, locul tinerei să fie chiar în faţa celui aflat în custodia poliţiei, pe penultimul rând de scaune.

”După ce am urcat în aeronavă şi m-am aşezat pe locul meu, am constatat că în spatele meu se afla Radu Mazăre, flancat de doi bărbaţi cu staturi impresionabile. La scurt timp, pentrui siguranţă, am fost invitată la Business Class”, a povestit românca care aflase de la o prietenă că în avionul cu care va călători se afla şi fostul primar.

Integral pe GândulComentarii

alupigus NU MAI ZBURATI CU BLUE AIR ! ESTE CEA MAI DE CACAT COMPANIE ! FOARTE SCUMPE BILETELE ( PENTRU CA AU VAZUT CA SUNT CAUTATI ) INTARZIERI REPETATE LA PLECARE DE ORIUNDE , IAR ACUM AU LUAT MASURA MIZERABILA SA NU MAI FACA CHECK-IN-UL ON LINE , TREBUIE SA TE DUCI MAI DEVREME CU DOUA ORE ! SA LE FIE RUSINE !

21 mai 2019 18:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.