Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE Radu Mazăre a ajuns deja la ÎCCJ. Va apărea în fața instanței pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă. Avocata fostului primar al Constanței a spus că „astăzi nu se discută hotărârea definitivă, se discută mandatul din ”Polaris”. Am promovat deja o contestație în anulare”.

Imagini cu Radu Mazăre la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie:

Știre inițială

Radu Mazăre va fi adus marţi, în jurul orei 14,30, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă în lipsă emis pe numele lui în ianuarie 2018 în dosarul "Polaris".

Radu Mazăre a fost adus luni seara în România cu o escortă a Poliţiei şi a fost închis în Penitenciarul Rahova, unde va sta în carantină 21 de zile, după care va fi transferat la un penitenciar apropiat de localitatea de domiciliu.

Mazăre a plecat în Madagascar de mai mult de un an, iar acolo a făcut demersuri pentru obţinerea azilului.


Comentarii

alupigus UITASEM , DRAGNEA E DEJA GATA , E ISTORIE !

21 mai 2019 18:37

alupigus NU CUMVA URMEAZA BASESCU ? SI DE LA ANUL , DUPA PIERDEREA IMUNITATII , HOTUL DE CASE KLAUS WERNER JOHANNIS ? DA DOAMNE !

21 mai 2019 18:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.