Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aristocratul de Vrancea și-a cumpărat din banii publici mobilier clasic, „tip englezesc – model chesterfield, cu piele și bumbi, ce formeaza caroiaje romboidale...”

Pentru că nimeni nu a reușit să îl clintească de 19 ani din funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, catalogat drept unul dintre vechii baroni ai PSD, și-a rafinat atât de mult gusturile, încât nu își mai poate odihni trupul istovit de muncă decât pe canapele și fotolii de lux. Fabricate neapărat din piele naturală, tip englezesc. Lordul de Vrancea a cumpărat în această lună, din banii publici ai județului, un set de mobilier format dintr-o canapea și un fotoliu la un preț de 27.400 lei. Cam cât alocațiile a 180 de elevi.

De parcă activitatea întregului județ Vrancea era blocată datorită faptului că Oprișan nu se putea odihni comod la servici, achiziția canapelei cu trei locuri și a fotoliului de lux s-a derulat într-o procedură de urgență greu de explicat. La data de 10 mai 2019, la ora 10:35, s-a publicat anunțul privind intenția de achiziție. În aceeași zi, la ora 15:19, Oprișan deja își cumpăra mobilierul din piele tip englezesc. Canapeaua cu trei locuri i-a costat pe locuitorii județului Vrancea suma de 15.600 lei, echivalentul a 3.277 euro. Fotoliul a fost și el 11.800lei, adică 2.479 euro.

Integral pe România LiberăComentarii

Dragi pensionari!!! Dragi pensionari....stergeti-va la cur cu Pliantul PSD-ist de mari realizari....ca nici Spitale,Scoli,Gradinite,Crese noi si Kilometrii de autostrazi n-au facut....doar s-au umplut ei si neamurile lor de Sinecuri si Privilegii....Asa ca Pensionari olteni prosti....Olguta va cheama la miting....dar ea traieste ca Boieroaica la Conacul cumparat in Craiova din salariu de parlamentar , cu cca 400 mii de euro!Pe Claudiu cel Frumos i-l trimite PSD PATRIHOT IN EUROPA cu venit lunar de peste 15 000 Euro / luna....Uita-te in zare Pensionar Roman ca banii tarii se duc pe PENSII SPECIALE cumulate la unii cu Salarii Nesimtzite....si pe Subventia din Buget via Guvern data PSD-ismului sa va minta si prosteasca....si sa plateasca adidasii si traista postasului ce va adus amarata de pensie....

21 mai 2019 22:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.