Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Uniunea Europeană a pus la dispoziția primăriilor din România șapte programe de finanțare în perioada 2014-2020. Prin ele se acoperă diferite nevoi ale comunităților, de la achiziționarea de utilaje la finanțarea de locuințe sociale, stații de epurare a apei sau centre pentru bătrâni.
Deși în acest moment accesul la fondurile UE este mai simplu decât cel la fondurile naționale, Guvernarea PSD refuză să folosească banii oferiți de Europa. Motivul este că pentru fiecare euro trebuie să dea socoteală. De fapt așa se explică de ce în ultimii ani legislația achizițiilor publice a devenit din ce în ce mai stufoasă, astfel încât PSD să își protejeze clientela politică. De aici și interminabilele contestații și întârzierile imense în executarea de lucrări publice.

Integral pe CurentulComentarii

alupigus Clientela politica nu a fost in stare si nu a dorit , din aceleasi motive , in guvernarea de trista amintire , "guvernarea zero" a lui Ciolos , care atunci era din "guvernul meu"! MUIE PNL!

21 mai 2019 18:50

Marin Clientela politică nu este obișnuită să muncească cinstit la timp și pe prețul corect. Jos PSD.

21 mai 2019 14:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.