Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Singura metodă prin care Liviu Dragnea poate vorbi public sunt evenimentele de partid. Mersul simplu pe stradă, prin sate și prin orașe sunt opțiuni excluse. Liviu Dragnea și consultanții lui știu că a ajuns la un nivel de insuportabilitate uriașă”, a spus fostul președinte al CJ Dâmbovița, referindu-se la blocarea orașului Târgoviște, duminică. pentru mitingul PSD, de teama protestelor: ”E pentru prima dată când orașul Târgoviște a fost blocat în acest mod. Și eu am făcut mitinguri electorale, și ioan Stan, Dumnezeu să-l ierte, a făcut mitinguri electorale, și Florin Popescu a făcut mitinguri electorale, nimeni nu și-a permis să blocheze un oraș de la ora 9 până la ora 15. N-am văzut în viața mea atâția polițiști la fiecare intersecție, sau poate am mai văzut o singură dată, când a venit Gabriel Oprea în Târgoviște și erau pitiți prin toate tufișurile, 6-7 polițiști la fiecare intersecție din oraș este inacceptabil, au fost oameni care mi-au spus că au avut nevoie de două ore să ajungă dintr-o parte în alta a orașului pentru că nu au avut acces în nicio direcție. Este inacceptabil așa ceva”, a declarat fostul premier Mihai Tudose.


Comentarii

@Batjocoriti... Minti bai...rahat cu mot ! Beleste-mi sula !!!

22 mai 2019 10:31

Batjocoriti de penalii PSD Borfașii guvernamentali joacă tot mai obraznic, nu se feresc de ochii lumii, nu le e teamă că-i vede electoratul în timp ce ei, bandiții patriHoți, cu banditul-șef DRACnea în fruntea turmei, își împart prada și strigă-n gura mare: v-am furat, bă, și-o să vă furăm și mai tare, nici chiloții-n cur n-o să vi-i lăsăm, și cenușa din sobă o să v-o luăm, nici asfalt pe șosele n-o să mai pupați, să orbecăiți cu rablele voastre pe ulițe desfudate, printre gâște, rațe și babe cocoșate, și-o să trecem pe lângă voi și peste voi și prin voi cu viteza luminii, și-o să vă călcăm pe cap cu jeep-urile noastre cu motor de avion, vă belim de vii, săracilor care sunteți. și-o să ne trimitem copiii să învețe la Londra pe banii voștri și să joace ruleta la Vegas, în timp ce copiii voștri se vor îneca în rahat, prăpădiților, și-o să le cadă tavanu-n cap când vor beli ochii la teorema lui Pitagora, iar noi o să ne tratăm la spitale din Viena, ca să nu ne amestecăm cu voi pe la urgențele lui Arafat, ha-ha, de unde-o să luați bacterii bestiale, amărâților, și-o să muriți pe capete, mai ceva ca-n vremea ciumei, ca să aflați și voi ce înseamnă ciuma roșie, și nici bani de groapă n-o să aveți, sărăciilor,

21 mai 2019 21:22

Ecce Kurrupt Fostul pizdac apoi a aruncat o privire pe care numai un jucător profesionist de poker o are când ține în mână perechea câștigătoare de KK și a plusat încrezător: "Eu sunt atât de bine văzut încât am curajul să o iau de mână pe Konchita Wurst și să mergem la o plimbare prin Herăstrău"

21 mai 2019 19:03

socotitorul de serviciu Baih Tudose, baih klingoniene, baih...tradator al unitatii social-democrate, lucru care se va vedea imediat in NECRESTEREA de PENSII & SALARII, doar ca tu si "ai tai" sacuristi sa mai poata avea un oarece cuvant de spus in politichie, ia-te bai de mana cu pisicutu` fricos de Ponta (alt mare tradator !), membru "marcat" ca ofiter SIE de Base` (capo di tutti capi !) si duceti-va baih la...dracu` ! Mars baih, impreuna cu toti cei carora nu le mai trebe` nici salarii, nici pensii, nici subventii, pt ca EI ...AU !!!

21 mai 2019 18:27

alupigus Taci dracului bai betivule !

21 mai 2019 18:20

oprean ioan Bai Tudose, Eu nu l-am votat niciodata pe Dragnea. Dar, acum, cu siguranta, pe tine nu te voi vota niciodata.Nici psd dar nici ponta and co. sub nicio forma Cind erai presul lui Dragnea, nu ai spus nici pis. Acum, de ce te-am crede ? Plus caracter si comportament din delta. Apropo, chiar nu esti descendent de-al lui Terente?

21 mai 2019 17:30

v Ba Tudose, parca erai in gasca cu Dragnea. Atunci nute-am auzit refuzind sau vociferind ce facea Dragnea. Acuma dupa ce te-a mazilit il tot ataci pe Dragnea. Nu stiu daca este vinovat sau nu, dar caracterul tau este urit.

21 mai 2019 16:42

Rujan Da,da la ăla din Sibiu, Cluj sau Timișoara. Dar fără gorile după tine, decât tu și ea că sa vezi ce mult te iubesc romanii.

21 mai 2019 15:53

Gicu Eu cred ca o sa o ia pe Irina si se vor duce in Brazilia, sa scape ptr un timp de puscarie... Evident, daca Irina o sa-l mai vrea acum, cand este la un pas de puscarie....

21 mai 2019 13:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.