Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut marți, într-un interviu la Adevărul Live, că luni au vrut să vină la Înalta Curte de Casație și Justiție 15.000 de oameni pentru a-l susține, dar a spus că el i-a oprit de teama apariției unor incidente. Dragnea a mai spus că asupra judecătorilor din disarul său se fac presiuni și amenințări.

”Sunt bucuros că n-au venit toţi cei care voiau să vină să mă susţină. Era vorba de 10-15.000 de oameni care voiau să vină. Am aflat şi i-am oprit, pentru că nu voiam să apară incidente. Ceilalţi sunt cei pe care îi vedem la mitinguri şi care au făcut presiune. E o presiune fără perdea şi o ameninţare la adresa judecătorilor. Mi se pare profund nelegal şi sunt acţiuni care au rolul de a influenţa Justiţia”, a spus Liviu Dragnea.

Integral pe G4media.roComentarii

Pleaca DRACnea cu turma PSD in transhumanta. Asta-i PSD cu metehnele lui comuniste! Asa era si-n vremea lu ceasca, te incolona te duce-i ca oaia un zicea partidu si-acolo iti facea sefu si activistu de partid prezenta. Nu erai prezent la miting ti-o lluai rau, rau de tot! Acum, tot teama ca-i lasa psd pe drumuri ii face sa urce in autocarele care-i descarca pe unde zice penalul DRACnea si maimutoiul de codrin stefanescu! Multi, umiliti de aceste NIMICNICII de oameni, HOTI si condamnati penali, niciodata nu vor vota PSD! Liviu DRACnea samadau, este un inconstient penal care se poarta cu oamenii necajiti, adusi in conditia de sclavi, ca animalele in transhumanta manate de un nebun care crede ca, oamenii aia, adusi cu arcanul la mitingurile PSD, il vor vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu PENSII SPECIALE, plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII !! Apropo! Câți dintre cei care votează cu PSD și-a pus serios întrebare: “Cum se face că cei mai bogați, dar bogați rău, sunt liderii politici PSD care au lucrat toată viața la stat?!?”

21 mai 2019 14:56

Victor Gata, Borfasul Condamnat Inculpat Dragnea a inceput cu Teroarea asupra celor 5 Judecatoare din Completul Apelului de la ICCJ.....Cand eu zic ca e incarnarea lui Corneliu Zelea Codreanu cu procesul de la Galatzi....numai ca nenorocitul asta si-a subordonat Jandarmeria sa nu-l "termine" ca pe Capitan....Iesitzi la vot romanilor, cei ce mai avetzi creier si cat de cata pregatire politica....ca tembelul asta ne termina pe totzi....vom ajunge ca-n Coreea de Nord cu Dragnea asta....

21 mai 2019 14:50

Rujan Sa vina și la Jilava cu chiftele peste gard.

21 mai 2019 14:41

Uta Pacat ca ai par alb dar minte ioc ,numai cretinii puierile spui ,nu te crede nimeni si te ia si de idiot.Numai copilarii promiti si spui .!!

21 mai 2019 14:06

Ecce Kurrupt, homosexual psd-ist, cum o indica și numele ales în mod liber Dragnea are pula mare. Prin el ma simt razbunat pentru neputintele mele.

21 mai 2019 13:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.