Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un viceprimar PSD are o părere originală despre şoferii români de TIR. Cristian Merişanu, viceprimarul din Vulcan, judeţul Hunedoara, a declarat într-un interviu că aceştia preferă să plece cu tirul ca să nu muncească şi să nu aibă şefi. Declaraţiile sale au trezit indignare pe Facebook.

Cristian Merișanu i-a acuzat pe șoferii de TIR din România că „fug de răspundere” și refuză să muncească, încasând 2.000 de euro pentru că „învârt de un volan”.

Integral pe Digi24Comentarii

alupigus Nu numai pesedisti fura boule , fura si presedintele de etnie germana dusman al romanilor pe care-l pupati voi in cur , iar colegii vostri din pdl si unii din pnl traditional au furat mai mult decat toti la un loc imbecilule ! Dar si primarul asta de cacat are dreptate pentru ca soferii de pe comunitate cer salarii nesimtite ! Problema care se pune , este ca firmele careplatesc asa salarii , AU CU TOTUL ALTE SURSE DE CASTIGURI DECAT CEI CORECTI , ASA CUM ZILELE TRECUTE S-A VORBIT DESPRE FURTURI PROFESIONALE DE MILIOANE DE EURO ! CE SPUN AUTORITATILE ?

21 mai 2019 19:19

Vasile Gheorghe PSD-istilor, a inceput sa nu mai avetzi fonduri de unde fura si de la cine sa luatzi spagi...Suntetzi tot mai nemultzumitzi ca oamenii cinstitzi si muncitori pleaca cu joburi in Europa si nu va mai dau ocazia sa-i jumulitzi cum vretzi voi...Ca taxele oricat de mari ar fi dar doar de la putzini contribuabili nu se aduna de furat cum ar fi din mult mai multzi contributori....Si asta e ca lumea s-a saturat sa va mai suporte....

21 mai 2019 15:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.