Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sociologul Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, a vorbit despre situația actuală a partidelor, în special despre PSD.

Întrebat cum se prezintă cea mai mare formațiune politică din România, PSD, cu doar câteva zile înainte de testul votului, președintele Biroului de Cercetări Sociale, Bruno Ștefan, a declarat că, potrivit ultimelor măsurători, partidul condus de Liviu Dragnea va obține peste 30% la alegeri, scrie PSNews.

„PSD a pornit cu cel mai prost scor, catastrofal. La începutul anului, PSD avea 20%, 20 și ceva la sută. După Paști s-a produs o creștere, pe care am observat-o și înainte, și a sărit de 30%. Motivele sunt mai multe: s-a dus țintit spre electoratul PRO România și l-a adus înapoi încercând să-l facă un electorat recaptiv. Era un electorat mai degrabă de conștiință de stânga, care plecase și din afecțiuni față de anumiți lideri(…)

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Marius Da PSD revine de la 20% la 18%. Jos cu penalii. După Mazăre încolonarea că ne-ați furat destul. E timpul să-i mai lovim și noi pe ei că destul am suportat bătaia de joc in aproape 3 ani de guvernare pesedista. Auzi tu la ciordache vroia prag la furat.hooooo

21 mai 2019 15:47

Marius Îți spun eu 11:50 cum câștigă PSD: PSD este votat de 5,5 milioane de pensionari,1,5 bugetari, 270000 de pensionari cu pensii speciale, 1 milion de țigani și restul asistați social. Restul sunt scârbiți de politica,nu sunt interesați,nu votează.

21 mai 2019 15:41

DA. Pe 26 MAI dam cu HOTII astia de pamant! Toti ii vedem, toti ii stim ca-s HOTI si putrezi de bogati din furaciuni, si, nu pot sa-nteleg! Cum de mai sunt printre noi unii care sa le tina partea HOTILOR gen Mazare! DRACnea, tariceanu, valcov, udrea, bica… etc. Noi care n-am furat, nu suntem HOTI, si suntem multi, multi corecti si cinstiti in tara asta, noi trebe sa cerem pedepse mari si aspre care sa-i descurajeze pe toti HOTII astia care ne rad in nas! Ne fura, merg putin la puscarie ca sa le legalizeze HOTIA si… iar calare pe tara si pe noi! PE 26 MAI votam impotriva HOTIEI si a HOTILOR! Dam cu HOTII de pamant!

21 mai 2019 11:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.