Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O femeie a fost accidentată de un autorurism, luni seara, în stația de autobuz Meșotă din municipiul Brașov. Impactul a fost unul nimicitor, staţia RATBV a fost distrusă în totalitate. Victima a fost rănită atât de grav la picioare, încât unul i-ar putea fi amputat.


Incidentul a avut loc luni seară în Centrul Civic din municipiul Brașov și s-a petrecut în jurul orei 21.00, potrivit brasovultau.ro.

Potrivit ISU Brașov, un autoturism a accidentat o persoană chiar în stația de autobuz. În urma impactului foarte puternic, femeia a suferit traumatisme majore, fiind găsită de echipajele medicale în stare gravă, cu hemoragie masivă şi un picior amputat. Evenimentul s-a petrecut pe strada Mihail Kogălniceanu, în stația de la Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă. S-au deplasat la fața locului două echipaje SMURD și o autospecială cu apă și spumă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.