Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radu Mazăre urmează să fie adus, luni, la sediul instanţei supreme la ora 14:30, pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris în care a fost condamnat, în primă instanţă, la aproape 10 ani de închisoare. Mazăre va fi adus de la Penitenciarul Rahova.

Radu Mazăre va fi transferat, luni, de la Penitenciarul Rahova la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca instanţa să confirme mandatul de arestare preventivă dispus în dosarul Polaris. În acest dosar, Mazăre a fost condamnat în primă instanţă la 9 ani şi 10 luni de închisoare.

Integral pe MediafaxComentarii

Robert Doroftei Institutia romaneasca care furs cel mai mult este SRI-ul in frunte cu seful lor!

21 mai 2019 21:09

Pai a dat PSD contracte la POLARIS si lui MARTIN de-a sleit bugetele locale! Toti ii vedem, toti ii stim ca-s HOTI si putrezi de bogati din furaciuni, si, nu pot sa-nteleg! Cum de mai sunt printre noi unii care sa le tina partea HOTILOR gen Mazare! DRACnea, tariceanu, valcov, udrea, bica… etc. Noi care n-am furat, nu suntem HOTI, si suntem multi, multi corecti si cinstiti in tara asta, noi trebe sa cerem pedepse mari si aspre care sa-i descurajeze pe toti HOTII astia care ne rad in nas! Ne fura, merg putin la puscarie ca sa le legalizeze HOTIA si… iar calare pe tara si pe noi! PE 26 MAI votam impotriva HOTIEI si a HOTILOR! Dam cu HOTII de pamant!

21 mai 2019 12:11

UNFORGIVEN Da, pe langa jocurile electorale de o parte sau alta si impartialul intelligence neimplicat politic, cu 5 zile inaintea alegerilor, se pare ca l-a costat si atitudinea sfidator-ironica, plus pornirile lui extravagante din dorinta lui arzatoare de a epata in continuu. Baza furaciunilor si escrocheriilor nu ar fi contat atat, daca pleca privirea si ascundea capul facand ciocul mic precum Videanu, Berceanu et. Co, adica toti hotii si imbogatitii din toate partidele. Ca face puscarie e normal, dar anormala e nerecuperarea pierderilor, confiscarea averii din tara si din afara. PS: „Si iata a doua zi in Rahova, vremea e superba si privelistea minunata. Dimineata m-am dat cu sapunul, sforăitul suna mai frumos ca valurile oceanului, va salut si nu mai plec de aici” !!!

21 mai 2019 11:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.