Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Telefoanele cunoscute ca 5G, sau de a cincea generaţie, reprezintă avangarda unei ere wireless, bogată în maşini, fabrici şi oraşe interconectate. Naţiunea care va domina această nouă tehnologie va câştiga un avantaj care se va manifesta de-a lungul întregului secol, spun analiştii. Dar un post rus de televiziune, cu sediul aproape de Casa Albă, aduce în discuţie în mod repetat îngrijorări referitoare la defecte ascunse.
Postul rus RT America a transmis o emisiune intitulată „Un experiment periculos pentru umanitate“, în care experţii invitaţi au avertizat asupra consecinţelor grave pe care 5G-ul le-ar putea avea supra sănătăţii.
Agenţiile americane de informaţii au identificat acest post ca fiind unul dintre principalii agenţi de intruziune în alegerile prezidenţiale din 2016. Acum, acesta leagă conexiunea 5G de cancerul de creier, infertilitatea, autismul, tumori cardiace şi Alzheimer, fără a prezenta o bază ştiinţifică reală, scrie New York Times.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.