Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban a anunţat, luni, că PNL va lansa un site unde românii vor putea semnala tentativele de boicot sau de fraudare a alegerilor europarlamentare sau a referendumului pe justiţiei din 26 mai.

„Vreau să anunţ că, Partidul Naţional Liberal a luat decizia să lanseze un site în cursul zilei de mâine (marţi - n.r.), www.oprestefrauda.ro . Acesta este numele site-ului pe care îl vom lansa mâine în care cerem fiecărui cetăţean, care este ameninţat, cerem fiecărui cetăţean care află informaţii privitoare la tentativa de boicot sau de fraudare a alegerilor şi a referendumului de către PSD-ALDE, să ne transmită informaţiile pentru a le putea face publice şi pentru a putea să reacţionăm în timp util împotriva oricărei tentative de fraudă”, a declarat Ludovic Orban, luni la sediul partidului.

El a afirmat că PSD e capabil să apeleze la orice avuz pentru a-i împiedica pe oameni să voteze potrivit propriei conştiinţe la alegerile europarlamentare sau la referendum.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.