Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radu Mazăre şi-a petrecut prima noapte la închisoare, în România. Prima din sentinţa de 9 ani pe care o are de executat. El urmează să apară, în scurt timp, şi în instanţă, deoarece mai sunt pe rol alte patru dosare în care este acuzat de corupţie. Între timp este în carantină pentru 21 de zile.

Îndată ce autotilitara care l-a adus pe Radu Mazăre la Penitenciarul Rahova a ajuns, porţile s-au închis, iar camerele de luat vederi nu au putut surprinde foarte multe detalii. Cert este că în următoarele 21 de zile, fostul edil se va afla aici, în carantină. Ulterior se va decide unde îşi va ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare.

El va executa pedeapsa în regim închis, ceea ce înseamnă că vizitele pe care le va primi vor fi mai rare și se va putea vedea cu rudele doar prin geam.

Integral pe Digi24Comentarii

Urgent si confiscarea averilor furate! Astia au milioane de euro in conturi...Da unde!!!! Din HOTIE. Toti ii vedem, toti ii stim ca-s HOTI si putrezi de bogati din furaciuni, si, nu pot sa-nteleg! Cum de mai sunt printre noi unii care sa le tina partea HOTILOR gen Mazare! DRACnea, tariceanu, valcov, udrea, bica… etc. Noi care n-am furat, nu suntem HOTI, si suntem multi, multi corecti si cinstiti in tara asta, noi trebe sa cerem pedepse mari si aspre care sa-i descurajeze pe toti HOTII astia care ne rad in nas! Ne fura, merg putin la puscarie ca sa le legalizeze HOTIA si… iar calare pe tara si pe noi!

21 mai 2019 11:54

UNFORGIVEN Da, pe langa jocurile electorale cu 5 zile inaintea alegerilor, se pare ca l-a costat si atitudinea sfidator-ironica, plus pornirile lui extravagante din dorinta lui arzatoare de a epata in continuu. Baza furaciunilor si escrocheriilor nu ar fi contat atat, daca pleca privirea si ascundea capul facand ciocul mic precum Videanu, Berceanu et. Co. PS: "Si iata a doua zi in Rahova, vremea e superba si privelistea minunata. Dimineata m-am dat cu sapunul, sforăitul suna mai frumos ca valurile oceanului, va salut si nu mai plec de aici" !!!

21 mai 2019 10:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.