Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat că nu va mai candida pentru un nou mandat la conducerea forului, dacă în cursă se va înscrie omul de afaceri Ion Ţiriac, potrivit News.ro.

"Indiferent de problemele care sunt, şi nu sunt puţine, indiferent de cei care sabotează, boicotează sau mai ştiu eu ce piedici încearcă să pună acestei conduceri, activitatea merge mai departe exact ca până acum. Suntem în plin proces de organizare a turneului WTA, apoi această competiţie de copii până la 14 ani, cea mai importantă din estul Europei, este în plină desfăşurare şi toată activitatea decurge normal la nivel de federaţie. Zilele următoare voi decide (n.r. - dacă va mai candida la preşedinţie FRT). Dar dacă domnul Ţiriac îşi menţine intenţia, cu siguranţă nu voi mai candida, intenţia ca dânsul să candideze şi să devină preşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.