Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un tânăr de 21 de ani, arestat preventiv pentru omor şi aflat în Arestul IPJ Bistriţa-Năsăud, s-a sinucis. Tânărul era acuzat că, împreună cu fratele lui, a omorât în bătaie, în luna februarie, un bătrân din Bistriţa pentru 100 de lei şi un telefon mobil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul de 21 de ani s-a sinucis în noaptea de duminică spre luni, în Arestul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud unde se afla în stare de arest preventiv după ce în luna februarie, împreună cu fratele lui, l-a omorât pe un bătrân din Bistriţa pentru 100 de lei şi un telefon mobil.

Tânărul era recidivist şi a fost eliberat în luna septembrie 2018 pentru bună purtare, după ce a executat doi ani de închisoare pentru tâlhărie.

Integral pe MediafaxComentarii

Kuminecăturile Gemene Analiștii repetenți mai bagă odată articolul ăsta dar cu câteva detalii în plus de data asta. Poate dacă îl bagă a treia oară aflăm povestea în întregime: Cu câțiva ani în urmă tânărul nostru a căzut în șanț în drum spre casă după o beție zdravănă. Bătrânul ceva mai tânăr pe vremea aia venea și el tot de la barul cu pricina dar nu era beat deoarece el băuse numai suc la o masă din colț unde ședea singur cu mâna în buzunar... L-a văzut pe tânăr în șanț și l-a ajutat să meargă până la apartamentul lui unde l-a lăsat să doarmă în patul lui până dimineață. Tânărul s-a trezit cu o usturime intolerabilă la sfinkter și după ce a ajuns crăcănat acasă a zis: "Gata, de azi înainte beau numai vodkă triplu distilată că de la rom mă ustură sfinkterul tare rău." Avea băiatul de-atunci însă o mâncărime în kur de numai prostii făcea. După ce tânărul a ieșit de la o ședere confortabilă la beciul domnesc, frate-so l-a întrebat unde a băut el rom de căcat atunci mai demult și a zis hai să mergem acolo împreună. Și împreună au mers. Bătrânul era la masa lui, l-a recunoscut și i-a invitat pe amândoi la apartamentul lui. Restul ecce mai mult sau mai puțin în manualul de istorie. Păcat că tânărul nu a vrut să mai trăiască după ce a aflat de tragicul accident al bătrânului neprihănit. Eu am auzit că bătrânul a alunecat și a căzut cu sfinkterul în propriul cuțit în timp ce tăia o felie de cozonac. Asta ecce, ce să-i faci...

21 mai 2019 1:19

v Se pare ca si in Ardeal sint oameni de proasta calitate. Tot spun ca in fiecare regiune sint oameni de diferite feluri. Este adevarat ca Ardealul datorita conditiilor istorice, pare mai avansat decit celelalte zone ale tarii atragind oameni din alte zone ale tarii.

20 mai 2019 23:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.