Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 2.000 de persoane sunt aşteptate să participe, marţi după-amiază, la o paradă în centrul Constanţei, pentru a marca ziua municipiului, iar apoi spectatorii vor putea urmări o piesă de teatru şi un concert al trupei 3 Sud-Est.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, pentru 21 mai, când este sărbătorită Ziua Constanţei, autorităţile au pregătit mai multe evenimente.

Astfel, manifestările debutează marţi, la ora 12.00, cu un Te Deum oficiat de IPS Teodosie la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena

De la ora 17.00, va avea loc o paradă la care sunt aşteptate peste 2.000 de persoane, printre care sportivi, olimpici, militari, jandarmi călare, studenţi, elevi, cadre didactice, artişti, înalte feţe bisericeşti, reprezentanţi ai etniilor dobrogene şi oficialităţi. Parada va porni de la Sala Sporturilor şi se încheia în Piaţa Ovidiu acolo unde, după salutul oficialităţilor, vor începe spectacolele.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.