Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL face apel la ICCJ şi CCR să acţioneze cu celeritate în cazul dosarelor lui Liviu Dragnea şi a sesizărilor de neconstituţionalitate, la care întreaga opinie publică aşteaptă decizii legale şi legitim, afirmă prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

„Astăzi, la CCR s-a dispus pentru a patra oară amânarea soluţionării sesizării lui Florin Iordache în privinţa completurilor de 3 judecători, iar la ICCJ s-a amânat din nou soluţionarea procesului penal. Indiferent de posibila motivare juridică a acestor tergiversări, este limpede că judecătorii sunt MORAL obligaţi să soluţioneze în cel mai scurt timp procesul penal şi sesizarea de neconstituţionalitate”, susţine Raluca Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL spune că judecătorii sunt obligaţi să soluţioneze cu celeritate aceste cauze, din mai multe motive.

Integral pe AdevărulComentarii

Marius Da ,se amână până se prescrie. Aveți ordori la ochi de nu vedeți mârlănia?

21 mai 2019 8:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.