Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, cere demisia conducerii TVR în urma apariţiilor dese ale liderului PSD Liviu Dragnea la „Viaţa Satului“, spunând că pare că este prezentator al acelei emisiuni şi că în curând va putea fi văzut şi la „Teleenciclopedia“ şi la emisiuni pentru copii.

Orban a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Liviu Dragnea ar trebui să conducă Televiziunea Publică, având în vedere numărul mare de apariţii de acolo.

„Cer public demisia directorului televiziunii. Am ajuns să-l vedem pe Liviu Dragnea la «Viaţa Satului», parcă este prezentator. În curând o să-l vedem la «Teleencliclopedia», în curând o să-l vedem la emisiuni pentru copii. Eu zic să se ducă direct Dragnea să conducă el televiziunea dacă am ajuns în situaţia în care oricând deschizi ecranul îl vezi numai pe Dragnea”, a spus Orban.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.