Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Am evitat contactele cu Mazare ca și cum te-ai feri de dracu’! În 1990, în nu ştiu ce împrejurări, societatea care edita revista Expres a ajuns acționară la publicaţia Telegraf din Constanța. Într-o bună zi, Neculai Constantin Munteanu mi-a povestit o întîmplare cu Radu Mazăre și cu niște prieteni. Mazăre ajunsese în Germania și avusese parte de un accident de mașină și nu mai avea cu ce să se întoarcă acasă. A descins la Europa Liberă ca să împrumute niște bani. Singurul care s-a lăsat înduplecat a fost Neculai Constantin Munteanu. El a dat din banii săi o sumă frumușică din care Mazăre și prietenii săi și-au cumpărat o vechitură cu care să se întoarcă în Romania. Şi, de atunci, Neculai Constantin Munteanu a tot încercat să-și recupereze împrumutul. Cînd a auzit de Telegraf şi de Mazăre, Neculai Constantin Munteanu m-a rugat să-l ajut. Mai bine de un an am insistat la „patronul“ Mazăre să-și plătească datoria. Acolo s-a rupt legătura cu Telegraf și cu vedeta litoralului românesc.

Mai departe, am fost spectatorul unui circ politic în care a căzut toată populația unui oraș de mărimea Constanței și a unui partid de dimensiunea PSD-ului. Mazăre n-a fost decît un închipuit apucat, un aventurier lipsit de imaginație dar extreme de prolific în materie de aiureli de păcălit populația Constanței (și a României, în general). Nu voi înțelege niciodată cum asemenea figuri au putut cuceri atîta electorat. Cum i-a cîștigat Sechelariu pe alegătorii Bacăului sau cum i-a convins Funar pe clujeni? Nici acum nu pricep cum am putut fi atît de orbi cînd l-am votat pe Viorel Lis sau pe Traian Băsescu!

Integral pe CotidianulComentarii

nae DAR CAND L-AI VOTAT PE MALACIONNIS NU AI FOST ORB ? SAU PE REPREZENTANTII ACESTUI PARTID DE NEMERNICI AGRESICI SI ASERVITI LUI SOROS , USR , NU AI FOST ORB ? POATE VA VINE VEDEREA ACUM !

21 mai 2019 10:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.