Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, a sfințit astăzi, în prezența premierului Viorica Dăncilă și a miniștrilor Cuc (Transporturi), Pintea (Sănătate), Teodorovici (Finanțe) și Bădălău (Economie) lucrările la autostrada Râșnov – Cristian, informează bizbrasov.ro. Autostrada Râșnov – Cristian face parte din autostrada Comarnic – Brașov care, potrivit premierului Dăncilă, ar trebui finalizată în 2024.

„Doamne, binecuvântează-ne pe noi și acest început de autostradă, aceste lucrări obștești pe care le începem astăzi în numele tău, pentru ca degrabă și fără împiedicare să ajungă la săvârșire. Luminează cugetele robilor tăi care vor lucra aici și întărește brațele, Doamne, pentru ca totdeauna să se săvârșească ceea ce este bine și să lucreze faptele luminii spre slujirea poporului tău”, au fost cuvintele rostite de mitropolitul Ardealului la startul lucrărilor pentru primul tronson al autostrăzii Braşov - Comarnic.

Integral pe DC NewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.