Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Dacă PSD scoate peste 30% o să spună că e un mare succes. O va prezenta ca pe o mare victorie împotriva statului paralel. Va ccentua acest discurs anti-european pentru că se pregăteşte, pentru prezidenţiale. Vom avea un Vadim Tudor cu structurile PSD şi cu banii de la buget. Dacă ajunge Pro România la 10%, scade PSD. Le-am spus: „vreţi să scăpaţi de Dragnea, votaţi cu Pro România. Dacă ia sub 30%, va începe o bătălie cu doamna Dăncilă, a declarat fostul președinte PSD, Victor Ponta.


Comentarii

socotitorul de servici PSD va lua oricum catre....40 % !!! Da`..problema tradatorilor principiilor promovate (pana mai...an !!!) de ipochimeni, e ...cate voturi vor "lua" ei ?! Oricum, pt ca asa patesc toti tradatorii, o "a treia cizma" o vor capata....chiar la euro-alegerile astea !!! SACURISTI !!!

21 mai 2019 12:24

gaozar bolşevic dragnist depistat 14:51

21 mai 2019 6:28

Marin 30 % nu mai pupa PSD, se zbate pe la 22-23%.

20 mai 2019 16:53

@Florin Bilei @LaVOT!!!! E foarte simplu! Sunt peste un milion si jumatate de bugetari pe care psd ii tine cu zaharelul. Va marim salariile! Si le-a marit. Evident ca au crescut preturile, dar ce conteaza. Intre 1991 si 2006 inflatia a facut ca toti romanii sa devina "milionari" Culmea e ca si azi vorbesc de milioane desi in 2007 nu mai erau milioane. Se pare ca le place sa-si spuna milionari. Evident, nu toti sunt prosti si stiu spre ce ne indreptam din nou cu psdul. Apoi mai sunt pensionarii. Aici sunt mult mai multi pacaliti. Sunt Cinci milioane. Nu conteaza ca-i pacalesc cu o pensie medie de 1180 lei/lun, spera sa creasca. Au si dat o lege, voit gresita ca sa tot amane. Din 2016 vorbesc intruna despre cresterea pensiilor. Deocamdata pacaleala. Cresterea mare este promisa pentru 2020, toamna, dar efectele "pensiei marite" se vor simti in 2021 toamna ( adica din 2022). Eu cred ca va fi varful inflatiei si ADIO EURO! Mai adauga aici pe CEI CU PENSII NESIMTITE, cu SALARII URIASE pe cei din servicii, majoritatea niste trantori, etc....Si astia merg la vot. Ceilalti ca tine fac pe desteptii si zica ca n-are rost sa mergi la vot..

20 mai 2019 16:21

Pisoiul mananca rahat Atata stie, atata face. A pacalit lumea niste ani buni, acum nu prea-i mai merge.

20 mai 2019 14:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.