Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mitingul PNL: 12.000 plus/minus 50.000 de participanţi. Dacă îndemnul „Poftiţi la vot” ar fi venit din partea doamnei Vasilica, ne puteam gândi că ne-o fi preparat ea ceva, că are ceva pe foc, dar a venit astăzi la mitingul PNL din Viaţa Victoriei (12.000 plus/minus 50.000 de participanţi) de la Preşedintele României.

Îndemnul Comandantului Suprem e straniu – „Poftiţi la vot, eliberaţi România!”. E din altă paradigmă, de prin zona loisirului. Ca şi cum ar zice: „vă invit în tranşee” sau „vă rog să binevoiţi a bombarda poziţiile inamicului” sau „vă sugerez să declanşaţi ofensiva”.

Integral pe GândulComentarii

DA. Pe 26 MAI dam cu HOTII astia de pamant! ”Am intrat în etapa finală a bătăliei pentru viitorul României. Avem de ales între un stat de drept şi un stat banditesc. (...) Gangsterii PSD & ALDE, au capturat România. Au furat la fiecare contract din bani publici, au furat de la Guvern, au furat de la Parlament, au furat de la consiliul judeţean, au furat de la primărie, ne-au jefuit pe fiecare dintre noi. Iar când au început să ajungă la închisoare, au început să fure instituţii şi legi. Au transformat codurile penale în codurile penalilor, distrug instituţii independente şi le pun sub cizmă politică, fură democraţia cu totul. România devine Koruptistan, iar democraţia se transformă în cleptocraţie”.

22 mai 2019 15:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.