Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, îi solicită premierului Viorica Dăncilă "să ordone Ministerului Afacerilor Interne" demararea unei anchete în cazul Cimitirului Internaţional al Eroilor de la Valea Uzului.

"Pentru mine, ca om al Vrancei, ţinutul unde s-au dat cele mai cumplite bătălii de pe teritoriul României în Primul Război Mondial, ceea ce s-a întâmplat la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului este de neconceput şi de neacceptat! Românii, maghiarii, austriecii sau cetăţenii germani care au fost înhumaţi în acest cimitir trebuie să beneficieze de respect! Astăzi, Uniunea Europeană este un spaţiu al democraţiei şi al toleranţei datorită jertfei acestor eroi, iar gestul unor extremişti de a pune pungi de gunoi pe crucile eroilor români nu poate să rămână nepedepsit căci un astfel de precedent poate duce la agravarea conflictului în zonă", afirmă Marian Oprişan, într-un comunicat.

Integral pe România LiberăComentarii

Lovitura de stat! Pt. Bugetul ciuruit al Romaniei, este benefic ca Justitia sa stabileasca Lovitura de Stat in dec. 1989, si ca, nu a fost Revolutie, deoarece, astfel va fu abrogata Legea Revolutionarilor, care, cu ticalosie au supt milioane Euro - plata de indemnizatii si beneficii ( spatii comerciale, terenuri, case) nemeritate. Romania "se mandreste" acum, cu 2 milioane Revolutionari de carton, care, 99% nici n-au calcat pe la "rivolutie" . Votam pt Lovitura de Stat in dec. 1989 !

19 mai 2019 23:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.