Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul social-democraților a precizat duminică la Târgoviște, în exclusivitate pentru Antena 3, că România are o creștere economică organică, care se resimte în rândul electoratului, în ciuda unor eforturi ale altor partide parlamentare de a spune altceva și de a promova un mesaj negativ cu privire la evoluția României.

Persoana președintelui Klaus Iohannis a fost identificată de Liviu Dragnea, ca persoana cea mai vocală cu privire la toate aceste aspecte.

”România anului 2018 în date statistice INS și Eurostat – peste 5 % creștere economică a doua în Uniunea Europeană. Pentriu o part din informative este preferabil să ia o infomrație de la cel care țipă mia mult, pentur altă populație contează realitatea. Vrei să trăiești mai bine să ai în țara ta produse românești, sănătoase atunci votezi cu cei care fac asta. Dacă vrei instabiltate votezi cu Klaus Iohannis. Mulți au început să simtă această creștere în buzunarul lor și să aibă încredere în acțiunile guvernului”, a precizat Liviu Dragnea.

„Iohannis ar vrea să ajungă din partidele securiste, el vrea să meargă niște europarlamentari care să se facă preș la stăpânii lui din Europa, europarlamentari care au votat împotriva României. Noi vrem ca la Bruxelles să meargă europarlamentari patrioți care nu pot fi minițiți. care să moară în mână cu adevărul”, a declarat liderul PSD.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale Liviu Dragnea a precizat că are de gând să nu mai fie ales Președinte Klaus Iohannis.


Comentarii

Lovitura de stat! Pt. Bugetul ciuruit al Romaniei, este benefic ca Justitia sa stabileasca Lovitura de Stat in dec. 1989, si ca, nu a fost Revolutie, deoarece, astfel va fu abrogata Legea Revolutionarilor, care, cu ticalosie au supt milioane Euro - plata de indemnizatii si beneficii ( spatii comerciale, terenuri, case) nemeritate. Romania "se mandreste" acum, cu 2 milioane Revolutionari de carton, care, 99% nici n-au calcat pe la "rivolutie" . Votam pt Lovitura de Stat in dec. 1989 !

19 mai 2019 23:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.