Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rafael Nadal a câștigat pentru a noua oară titlul de la Roma, după ce l-a învins în finală pe rivalul său Novak Djokovic, scor 6-0, 4-6, 6-1. Pentru Nadal, titlul de la Foro Italico este primul din acest sezon și al 81-lea din carieră. Aceasta a fost a 26-a victorie a ibericului în fața lui Nole, sârbul impunându-se în 28 de confruntări directe.

Partida a durat două ore și 25 de minute.

Ultima victorie a lui Nadal în fața lui Djokovic avea loc tot la Roma, în semifinalele ediției din 2018 (7-6, 6-3). Au urmat două victorii ale sârbului, la Wimbledon (6-4, 3-6, 7-6, 3-6, 10-8) și la Australian Open (6-3, 6-2, 6-3).

O singură dată a mai pierdut Djokovic un set la 0. La Roland Garros 2017, Dominic Thiem l-a învins pe sârb în sferturi, scor 7-6, 6-3, 6-0. Pentru Nadal, acesta a fost al patrulea "bagel" la această ediție a turneului de la Roma.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.