Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat duminică, în exclusivitate pentru Antena 3, după ultimul miting de la Târgoviște că europarlamentarii PSD când își desfășoară activitatea la Bruxelles și Strasbourg, nu uită de România și de interesele acesteia.

Acesta a vorbit despre programele importante dezvoltate de Ministerul Agriculturii, cum ar fi cel de tomate, cel de oi, dar și un nou program pentru piscicultură.

În ceea ce privește programele de agricultură și nevoia lor colosală, liderul social-democraților consideră că ani de zile în România a început să se reverse tot felul de alimentare, unele infestate care îi îmbolnăvesc de români.

„Programul de tomate este un succes, anul trecut au fost 90.000 de tone de tomate în plus. Anul acesta vor fi peste 100.000 de tomate românești. Vom mări subvenția pentru tomate, de la 3.000 de euro pe 1.000 mp la 6.000 euro pe 1.000 mp. Românii au începtu să aibă încredere în acest program”, a subliniat liderul social-democraților.

În ceea ce privește producția de lână, liderul PSD, Liviu Dragnea consideră că românii sunt batjocoritți de samsari, iar subvenția pentru lână se va dubla.

Raportându-se la tensiunile politice actuale, Liviu Dragnea consideră că prin tot ceea ce Partidul Social Democratic a făcut, acesta deranjează filieră cu filieră, mafie cu mafie.

„Există nervozitatea pentru că vorbim de miliarde de euro care nu mai pleacă din România. Vom crea un sistem de subvenții și sprijin. Nu vom sta cu mâna întinsă la nimeni”, a adăugat Liviu Dragnea.


Comentarii

Gheorghe Ion Prostime !....Prostime !.....Luatzi de la Dragnea promisiuni mincinoase ca este Specialist....Va da bani cu nemiluita, va da mielutze, va da mincare romaneasca bio ieftina ( de pretzul 1 Kg cartofi = 1 Kg carne pui ), va da Dragnea moca tot ce vretzi....ca nu-l doare gura sa minta !....si nu da de la ma-sa de acasa....Luatzi Prostime Mamaligara toate Balivernele si Gog oritzele DRAGNISTE TELEORMANISTE....Luatzi Naivilor Prosti gogoshi umflate de la Dragnea si PSD-u....

20 mai 2019 15:20

Mizerabilii psd-isti ipocriti si mincinosi Ftuva-n gura de HOTI penali ce sunteti si legile nenorocite pe care le dati! Ati dat OUG pe lacomie, ati spus ca poporul va plati mai putin ca pentru el o faceti..bla..bla..bla. Cine este prost sa creada ca prin marirea impozitelor la furnizori aceestia vor plati ei efectele nenorocitei OUG 114!. Nu, plateste poporul prost care casca gura la antena 3 si crede toate prostiille vuvuzelelor lui voiculescu si ghita! Alti hoti si astia. Astazi primesc instiintare ca-mi crreste pretul contractului la abonamentul tv...Cum e domn teodorovici, docila lu dracnea veorica PM lu DRACnea. Cine plateste lacomia voastra!! Poporul prost care va mai suupoorta! ,, Stimate client, Dorim să vă informăm că, începând cu luna aprilie, prețul lunar al abonamentului dumneavoastră pentru codul de client ……., va crește cu 2.5 Lei (TVA inclus). Această modificare tarifară reflectă o parte din creșterea semnificativă a costurilor de furnizare a serviciilor din ultima perioadă. Mulțumim, Echipa UPC ” Si o sa urmeze: Banca, telefon, caldura, lumina etc..etc..Poporul plateste TOT. Nu bancile, nu enel, nu radet..Ele rostogolesc toate cresterile de impozite si taxe date de un guvern corupt si iresponsabil care are doar grija sa-l scape pe dracnea de puscarie si a clici lor cu pensii speciale! Pasti-ai ingrasa cu banii adunati din atatea impozite sit axe. Astia plesnesc de grasi iar poporul mereu sa stranga cureaua!

19 mai 2019 23:46

constantean Este clar ca mafia Psd se bazeaza exclusiv pe electoratul lor stabil, clasa mafiota care are de profitat de pe urma unei guvernari banditesti, si lumea fara pic de minte care nu argumenteaza in niciun fel votul...pur si simplu atata pot bietii oameni, se lasa usor influentati sau chiar sunt amenintati daca nu voteaza mafia Psd. Insa ce trebuie sa faca romanii ...este sa iasa la vot. Locul acestui partid mafiot este la cosul de gunoi al istoriei iar cei care au incalcat legea-la puscarie.

19 mai 2019 23:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.