Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scena politică din România, constatăm din nou acest lucru cu prilejul alegerilor europarlamentare, este una atipică, curioasă şi exotică. În genere, clasa politică românească este defazată, confuză şi impasibilă la evenimentele globale, chiar şi atunci când acestea produc urmări care ne afectează, direct sau indirect.

Liviu Dragnea este singurul care îl mai poate opri pe Liviu Dragnea Într-o perioadă în care structurile Uniunii Europene sunt puse la îndoială, când actorii globali care contează s-au înmulţit şi îşi dispută întâietatea, iar instabilitatea şi incertitudinea par să deseneze noile contururi ale lumii, politicienii români îşi consumă bruma de inteligenţă şi puţina energie în dispute interne interminabile şi, de multe ori, sterile.

Integral pe AdevărulComentarii

Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel...și cum o mai vrea Dragnea să-mi zică Iohannis este un Președinte civilizat, educat, cizelat, sportiv, sănătos la corp și creer, cunoaște multe limbi străine la perfecțiune, este agreeat de Mai Marii Lumii și-n Cancelariile Occidentale....(Ați văzut Summitul de la Sibiu ?...).Și este de partea bună a politicii adica fără hoți, corupți și furăciuni....În schimb Dragnea este vizibil de toată lumea că a schimbat făgașul Justiției din Romănia să scape de pușcărie, el și alții ca el din Gașca de Baroni PSD-iști.....Dragnea este imoral....Era încă însurat și pleca în vacanțe cu amanta blondină mai umezită la păsărică să i-o tragă în Brazilia....Că acum e și BETEAG cu dublă șciatică că l-a supt fătuca de i s-a afectat măduva spinării....Cum să alegi un Președinte Beteag ?....că pică în crize taman cînd trebuie să ia decizii pentru țară.....Cum să-i lași pe mînă o țară lui ăsta cînd după 20 de ani și-a abandonat familia cu doi copiii....Ăsta vinde Romănia bucată cu bucată....deja a început cu Covasna și Harghita....că a dat maghiarilor prin UDMR-u tot ce au cerut aștia....că parcă dădea de la mă-sa de acasă...(La-ți văzut cum a acceptat în favoarea celor ce au acoperit cu saci de gunoi mormintele soldaților romăni căzuți în 1916-1918 la Valea Uzului....)..Și dacă ^strugurii sunt acrii pentru el^ adică este INDEZIRABIL la Bruxelles că pînă și socialiștii lui l-au huiduit la Madrid iar SUA nici nu i-a dat Viză de intrare la ei în țară ca la ultimul Borfaș-Golan....Și dacă PSD-ul lui este neabordabil cu relațiile înghețate în Grupul Socialiștilor Europeni, ce face Borfașul ?....Deconectează Romănia de la Occident stricînd și relațiile țării noastre cu ei și ne duce-n Asia.... La Putin și Erdogan....eventual în China..

18 mai 2019 11:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.