Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul României a fost acuzat de mai multe ori că a crescut pe hârtie veniturile bugetare, iar ANAF tocmai ce pare să fi confirmat acuzațiile venite dinspre opoziție.
Florin Cîțu, senator PNL, susține că în birourile ANAF este agitație mare din cauza faptului că pe lunile martie și aprilie nu s-a realizat planul de încasări, ceea ce ar dovedi că veniturile bugetare au fost crescute în mod artificial de repreentanții puterii.
„ANAF confirmă ce am zis eu mereu – veniturile bugetare au fost umflate! Disperare mare la ANAF, nu sunt bani! În lunile martie și aprilie, două luni, nu s-a realizat planul de încasări iar șefa ANAF cere explicații! Acum înțelegeți de ce se duc 5 ani în urmă să vă taxeze din nou? Ați înțeles cât de ticăloși sunt? Și nu se opresc aici,” susține senatorul liberal, pe pagina sa de Facebook.

Integral pe CapitalComentarii

Lovitura de stat! Pt. Bugetul ciuruit al Romaniei, este benefic ca Justitia sa stabileasca Lovitura de Stat in dec. 1989, si ca, nu a fost Revolutie, deoarece, astfel va fu abrogata Legea Revolutionarilor, care, cu ticalosie au supt milioane Euro - plata de indemnizatii si beneficii ( spatii comerciale, terenuri, case) nemeritate. Romania "se mandreste" acum, cu 2 milioane Revolutionari de carton, care, 99% nici n-au calcat pe la "rivolutie" . Votam pt Lovitura de Stat in dec. 1989 !

19 mai 2019 23:24

Europeanul Dacă a vorbit Câțu, sigur este invers decât a spus el.

17 mai 2019 21:08

Ecce Kurrupt Scandal monstru în izmenele lui Florin Cîcațu. Senatorul Lăbăral strânge cârnațul lui Klaussfinkter Wurst Johannis între fesebuci cu tot ce are ca să demonstreze că sfinkterul lui ecce mai eficace decât orice pizdă pe care Orlando Gigolo Teodorovici o poate pune pe post de taxatoare...

17 mai 2019 18:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.