Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Toți românii care au centrale de apartament primesc o lovitură dură. Ei ar putea scoate foarte curând mai mulți bani din buzunar.
Românii care au centrale de apartament s-ar putea trezi în situația de a scoate mai mulți bani din buzunar. Este vorba despre o taxă de poluare care ar putea fi achitată pe viitor.

În acest moment această taxă pe poluare este plătită de către CET-uri. Companii precum ELCEN spun că așa cum CET-urile plătesc această taxă pe poluare și centralele de apartament care folosec gaze ar trebui să achite un cuantum de bani, susține dcbussines.ro.
Măsura nu este pe placul celor care au centrale. Ei au susținut că plătesc verificările periodice și nu sunt de acord cu această măsură.

Integral pe CapitalComentarii

Lovitura de stat! Pt. Bugetul ciuruit al Romaniei, este benefic ca Justitia sa stabileasca Lovitura de Stat in dec. 1989, si ca, nu a fost Revolutie, deoarece, astfel va fu abrogata Legea Revolutionarilor, care, cu ticalosie au supt milioane Euro - plata de indemnizatii si beneficii ( spatii comerciale, terenuri, case) nemeritate. Romania "se mandreste" acum, cu 2 milioane Revolutionari de carton, care, 99% nici n-au calcat pe la "rivolutie" . Votam pt Lovitura de Stat in dec. 1989 !

19 mai 2019 23:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.