Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ei, bată-ne norocul să ne bată! Păi, dacă în 30 de ani de „democraţie originală” n-am reuşit să trecem de nivelul mineresc, nici n-o să mai trecem vreodată. Cred...

Miner de la Mineriadă: „Am găsit la PNŢ-eu droguri, armament, muniţie, maşină de scris automată... Tipărit bani la PNL...”.

Dragnea din „Ţara lui Liviu Dragnea”: „Am citit foarte multe postări ale unor oameni care au fost la mitinguri, oameni tineri, unii susţinători ai PSD, alţii nu. Toţi spuneau, pe lângă alte lucruri, privirea pe care o aveau acei oameni, acei bătăuşi, o privire plină de ură, cu ochii injectaţi. Nu ştiu, nu am stat lângă ei, dar am văzut când se vorbea în grupul #rezist de jointuri.

Integral pe GândulComentarii

Marian SULTĂNOIU @Florin Bilei Bine, uite, io m-am decis sa ies la metrou (în EURO-chilotzi, n.m.) daca si tu te angajezi sa te fukci "expert cooptat" de ME, sa umbli prin scoli sa-i "educi" sexual pe micutzi printre EURO-Fssele de Bookci (Like!)

16 mai 2019 23:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.