Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dorin Dobrincu, un istoric de la Institutul de Istorie A.D Xenopol din Iaşi, fost director al Arhivelor Naţionale Iaşi, a postat pe pagina sa de socializare un autodenunţ, el afirmând că a fost unul dintre contramanifestanţii mitingului regional organizat de PSD în data de 9 mai în Piaţa Unirii din Iaşi.

Mesajul istoricului ieşean este adresat ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Integral pe Digi24Comentarii

Samson Rade harb de oala sparta! Cum e, d-le Dobrincu, cu dreptul de contestare? Bine le mai zici conasule! Ai uitat ca matale ai fost numit (politic) in fruntea Arhivelor Nationale si ca ai trambitat ca vei face reforma in aceasta institutie, dar te-ai inconjurat doar de incultii si lichelele care te preamareau? Iti doreai si un volum omagial doar pentru ca ai adus o parte din documentele Moldovei la Iasi! Cand a inceput sa-ti fie contestata politica (pseudo)manageriala de catre unii dintre fostii apropiati (precum Gabriel Catalan), i-ai sanctionat sub diverse pretexte (dar care dovedesc ca esti incult, prost manager si razbunator, exact ca Dragnea) sau i-ai dat afara fara examen transparent si fara nici o justificare, profitand in mod ordinar de faptul ca Boc a decis sa reduca personalul MAI (in consecinta, si personalul Arhivelor Nationale) doar fiindca niste politisti l-au catalogat pe Basescu (al carui pila erai) "javra ordinara"! Poate ne povestesti si cum ai mazilit-o pe o doamna director (care te-a sprijinit la inceput) doar pentru ca te-a catalogat "Mic Dictator de provincie!". O faci matale pe "leberalul", dar nu esti decat un politruc (incult), cu pretentii de intelectual. Ne spui si noua cum ai ajuns cercetator (doar cu recomandare de la magistrul domniei tale) la Institutul de Istorie A.D. Xenopol? Daca vrei sa discutam despre anumite abilitati manageriale si intelectuale ale domniei tale, o putem face si aici, dar mai bine ar fi la un post de televiziune! Ce spune domnia ta despre o astfel de propunere? A propos, contributors cenzureaza bine materialele care iti arata "calitatile". E normal, cine se aseamana, se aduna!

15 mai 2019 21:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.