Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O firmă de arhitectură a propus înlocuirea acoperișului Catedralei Notre-Dame cu o piscină, iar altele au sugerat o seră, o terasă sau chiar o mică pădure. Alții au sugerat o turlă sub formă de piramidă din cristal sau oțel inoxidabil. În timp ce Franța se pregătește să lanseze o competiție internațională pentru a restaura edificiul gotic distrus de incendiu, ideile lansate în mediul public au puține șanse să fie pe placul tradiționaliștilor care vor ca biserica să fie reîntregită cu săgeata lui Eugène Viollet-le-Duc, relatează The Guardian.

Integral pe HotnewsComentarii

Jaquelline Ca sa vezi "cultura" oligofrenilor cu prezervativul pe bot........ Ce sa le ceri lor Istorie, Arhitectura..... Pentru ei totul se reduce la sauna, padure, piscina, gratare, refresh...... Respectul e pe ultimul loc........ Ce inaintasi, ce valoare morala si istorica a Catedralei?????

16 mai 2019 1:15

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Acoperisul catedralei Notre-Dame trebuie sa fie exact ca cel vechi, dar cu materiale de constructii moderne.

15 mai 2019 21:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.