Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepremierul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a declarat la Palatul Victoria că una dintre cele mai importante investiții din domeniul Sănătății se face în Sibiu, unde „domnul Iohannis nu a reușit să promoveze reabilitarea Spitalului din Sibiu”.

„Secția de recuperare de la Sanatoriul Techirghiol, o investiție extrem de importantă. E singurul centru din România pentru recuperarea copiilor cu dizabilități, un proiect foarte frumos și de foarte mare ajutor. Spitalul de Boli paleative de la Botoșani, Spitalul Orășenesc de la Lipova, Spitalul de Boli infecțioase de la Zalău, Spitalul Orășenesc de la Vișeul de Sus”.

„Prin PNDL, una dintre cele mai mari investiții în domeniul Sănătății se derulează în municipiul Sibiu, unde fost primar e actual președinte, Klaus Iohannis. Nicio guvernare până la aceasta nu a alocat vreun leu pentru spital. Cât a fost primar, domnul Iohannis nu a reușit să promoveze reabilitarea Spitalului din Sibiu, iar această guvernare oferă 30 de milioane de lei noi, 300 de miliarde de lei vechi, pentru reabilitare”.

„Reabilitarea Cazinoului de la Constanța. În februarie, când am fost prima dată la Constanța, cred că nimeni nu mai credea că acest obiectiv poate fi readus la viață și pus în valoare. Estimăm că în această săptămână, această investiție va fi urcată pe SICAP. Conform programului de guvernare, ne-am asumat construirea a 30 de cămine studențești, dintre care patru se află deja în procedură de achiziție, și anume Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, Universitatea Dunărea de Jos din Galați și Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești”.


Comentarii

Marin Ba spuneți și cum ați reușit voi in sistemul sanitar că mărirea salariala de 25 la sută din ianuarie sa fie egal cu 0 datorita plafonări sporurilor la salariul de bază din 2018. Ați dat ordonanța 114 și sa rezolvat . Măriți salarile la televizor,nu mai mințiți poporul.

15 mai 2019 21:59

Zestrea PSD-ului pentru generatii.. PSD lasa mostenire copiilor si nepotilor nostrii datorii peste datorii! Cum se naste un copil cum ii atarna PSD tinicheaua de coada cu datoria publica. Toate furaciunile la astia pe care-i spala sluga psd, tudorel toader cu legile lui criminale care-i scapa pe toti HOTII de lege si puscarie. Raman HOTII si albiti dar si cu banul furat la tescherea si noi, p-ulimea, ptr ca asa ne si considera jagardelele astea, le platim noi HOTIA ca si datorie publica cel putin 30 de ani de-acum incolo!

15 mai 2019 19:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.