Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radu Mazăre ajunge în România, luni, 20 mai, informează Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române. „În urma informării transmise de autoritățile din Republica Madagascar, la data de 14 mai a.c., cu privire la admiterea extrădării persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, Poliția Română a demarat, de îndată, formalitățile necesare aducerii în țară a acesteia.

Astfel, s-a constituit o escortă, formată din polițiști români, care se va deplasa în Republica Madagascar, pentru preluarea persoanei urmărite internațional, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc la data de 20 mai 2019”, se arată în comunicatul instituției.


Comentarii

Florea Neculaie Radu Mazare are un contract de 99 de ani cu un trib din Madagascar pentru terenul pe care si-a construit resortul. Intre timp seful tribului, la sugestia nepotului său care se intampla sa fie ministrul justitiei din Madagascar au hotarat sa-l trimita pe Radu legat feldeles in RO, astfel ei vor ramane cu proprietatea lui Mazare in mâini - asta da, afacere! Sa nu mai spunem ca si directorul SRI-ului are niste mici conturi de reglat in afacerea asta in sensul in care ii mai da o dovada de loialitate lui Iohannis!

16 mai 2019 12:59

Ion Georgescu Nu știam graba asta PSD-istă cu aducerea lui Mazăre la pîrnaie acasă....pînă azi cînd am văzut simultan și repetat și la Antena 3 și la Romănia TV ( probabil va fi și pe TVR -1 ) imagini istorice în tandem cu Mazăre și Ponta....deci acum dușmanul de moarte Dragnist este fostul vechi prieten la cataramă....Ponta cu creșterea Pro-Rmănia în sondaje.....

15 mai 2019 19:25

Academos Si uite asa, dragii mei, ne-am mai ales cu un " scriitor ".( Pai ce, Becalii, Copos , s.a.m.d....au fost mai talentati ?)

15 mai 2019 16:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.