Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarii, împreună cu prefecţii sau, după caz, Ministerul Afacerilor Externe, vor asigura dotarea secţiilor de votare cu câte trei urne, câte una pentru fiecare tip de buletin de vot, pentru cele două scrutine din 26 mai, a decis Biroul Electoral Central. Astfel, în prim urnă se va introduce buletinul de vot pentru alegerile europarlamentare, în a doua, buletinul de vot de la referendumul pe Justiţie, care cuprinde prima întrebare şi a treia urnă, buletinul cu cea de-a doua întrebare de la referendum.

Preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare vor lua măsuri pentru inscripţionarea vizibilă corespunzătoare a urnelor şi vor îndruma alegătorii să introducă buletinele de vot în urnele destinate acestora. BEC precizează că introducerea unui buletin de vot în altă urnă decât cea destinată NU atrage nulitatea acestuia.

Integral pe LibertateaComentarii

slup Mai bine faceau cate una pentru fiecare partid.

15 mai 2019 8:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.