Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Divergențele dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au atins cote alarmante pentru stabilitatea PSD. Conform mărturiilor oferite de oamenii din politică aproapiați de social-democrați, șeful PSD a avut mai multe derapaje verbale la adresa premierului Viorica Dăncilă. Liviu Dragnea ar fi vorbit foarte urât la adresa unor persoane cu funcții importante în Guvern.    

Consultantul politic Cozmin Gușă, citat de EVENIMENTUL ZILEI, a dezvăluit că șeful PSD a avut ieșire necontrolate și la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, catalizatorul acestor ieșiri care îi dăunează lui Dragnea fiind Codrin Ștefănescu. „Liviu Dragnea a înjurat-o pe Viorica Dăncilă, au fost mai multe episoade de acest gen. Și cu Carmen Dan a fost un asmeenea episod, are excese verbale. Șprițurile cu Ștefănescu Codrin nu îi fac bine”, a declarat Gușă.

Gestul lui Dragnea este cu atât mai mult de neiertat deoarece pe lângă faptul că sunt niște femei, Viorica Dăncilă și Carmen Dan ocupă funcții mari în Guvern, acestea fiind și colegele lui Dragnea. Mai mulți oameni apropiați de Partidul Social Democrat, citați de CAPITAL, susțin că Liviu Dragnea a avut adesea astfel de crize. Se pare că motivele pentru care Dragnea ar avea aceste derapaje de comportament sunt puse în seama lui Codrin Ștefănescu.

Remanierea guernamentală a reprezentat ultimul subiect aprins între cei doi lideri PSD, Dragnea fiind destul de vocal la adresa lui Dăncilă. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Viorica Dăncilă va rămâne cu Guvernul șchiop dacă nu acceptă restructurarea guvernamentală, afirmă ROMÂNIA LIBERĂ. Președintele Camerei Deputaților a spus că președintele Klaus Iohannis va respinge orice propuneri vor veni din partea premierului.

După aceste scandaluri interne, Ieri, ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat măsuri severe împotriva manifestanților anti-PSD. Ea a afirmat, marţi, la Oradea, că autorităţile studiază filmările care au fost făcute la contramanifestaţiile de la Iaşi şi Galaţi, care au avut loc săptămâna trecută. La evenimentele de campanie organizate de PSD la Iaşi şi Galaţi au avut loc şi contramanifestaţii organizate de contestatarii partidului de guvernământ, amintește GÂNDUL. Potrivit ministrului de Interne, în cazul în care se vor descoperi fapte care contravin legii, atunci se va sesiza parchetul pentru a lua măsurile legale care se impun.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat la DIGI24 că ameniţările aduse de Carmen Dan participanţilor la protestele faţă de PSD din Arad şi Iaşi au pornit, cel mai probabil, de la o reacţie a lui Liviu Dragnea. Astfel Dragnea a declarat public că a văzut la miting tineri cu ochii injectaţi care au luat un om bătrân la bătaie. Întrebat dacă o asemenea metodă de răspândire a zvonurilor este eficientă, Cristian Tudor Popescu a fost categoric. “Când un asemenea zvon este răspândit de Dragnea el este automat preluat şi amplificat de răspândaci”, a preciziat CTP.

Discursul lui Dragnea pregăteşte o intervenţie în forţă, cel puţin la fel de violentă ca aceea din 10 august, este de părere jurnalistul Cristian Tudor Popescu. „Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă, poate aceea de a-şi fi, probabil, fracturat vreun deget lovind cu palmele şi pumnii în metalul acelui autobuz. În rest, nu au comis nicio violenţă, dar o astfel de atmosferă cum construieşte Dragnea poate să justifice o intervenţie in forţă, cel puţin la fel de violentă ca aceea din 10 august“.

ADEVĂRUL constată că Liviu Dragnea are un mod infam de a mistifica realitatea. Şeful PSD şi-a clădit un zid de marionete slugarnice, comode, care nu îi perturbă diatribele mizere cu întrebări neconfortabile. E singurul context în care apare public. Când scapă într-o zonă cu neafiliaţi, răspunde întâi glumeţ la orice întrebare neprogramată, sfârşind prin a jigni, a ridica tonul, a vorbi peste interlocutor şi, horribile dictu, a-l invita la baie. Anturajul lui Dragnea e atent selectat din oameni de paie care nu-l întrerup, orice l-ar auzi spunând. O şleahtă de personaje de aceeaşi teapă, cu aceleaşi nevoi, cu probleme identice, cu fruntea plecată, privirea-n pământ şi mâna întinsă.


Comentarii

Kiorete Basescu Dragnea e gey il fute in cur pe Codrin Stefanescu gey declarat !

16 mai 2019 9:50

Kuminecăturile Gemene DA, DA, DA..........DA)))))))))))))))))))))))))))) Ce noroc că la referendumul pentru familie ofensiva neprihăniților de căcat a fost de neoprit. Eu am stat acasă și am luat-o în sfinkter toată ziua. Acum ecce momentul crucial să ieșim cu toții la alegerile eurovizionare să votăm cu Konchita Wurst. Și apoi să luăm loc la masă cu Klaussfinkter Wurst Johannis. Înbuci prima felie? Răspundem: Da. Înbuci a doua felie? Răspundem: Da.

16 mai 2019 3:09

DA, DA, DA..........DA)))))))))))))))))))))))))))). Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

15 mai 2019 23:42

v Au "dreptate" Ghiolbanis si shleahta lui, se apropie alegerile si trebuie semanata discordie in rindul partidului majoritar, a coalitiei de guvernare. Cred ca astia care dau sondaje, nu stiu ce a spus Ghiolbanis cu shleahta lui, ca ei o sa cistige alegerile ca o sa formeze "guvernul lui", "parlamentul lui" si toate o sa fie ale lui. Noi o sa traim ca in Rai, nu o sa mai avem inflatie, intram in Schengen, nu o sa mai avem MCV, o sa faca mii de Km de autostrada, etc. Sa nu uitati sa-l votati pe Ghiolbanis cu shleahta lui.

15 mai 2019 23:30

USR Ce pretenții aveți de la un asemenea om????? Hai USR

15 mai 2019 22:24

Ecce Kurrupt Gargara analiștilor cu diaria pe care kuriștii le-o face în trompetă, nu le face bine... dar asta evident nu îi oprește. Se pare că repetenții de căcat într-adevăr ecce de neoprit...

15 mai 2019 18:45

Fara HOTIE ajungem departe! Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

15 mai 2019 16:28

PSD partid de HOTI Parlamentarii PSD-ALDE resping pe bandă rulantă în Parlament cererile de ridicare a imunității HOTILOR. Mai mult, în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, senatorii nici măcar nu au dat un vot, deși DNA a cerut, de șase luni de zile, un lucru simplu: să îl poată urmări penal pe șeful Senatului, ca pe orice cetățean.

15 mai 2019 16:22

Grigore Dăncilă (tuto), nu ai auzit că Dragnea te înjură pe la spate pe la șprițuri cu Codrin Ștefănescu ?....Madam, o să ai soarta lui Grindeanu și a lui Tudose și va fi și prin Moțiune de Cenzură....că voi PSD-iștii aveți experiența asta să vă ^înmormîntați^ premierii....Lupta între Găști și Clanuri este la lumina zilei în PSD-u....Nu vă mai ajunge unora de furat de alții de ai voștrii...Dacă Tudose s-a refugiat la Pro-Romănia lui Ponta, pe tine Dăncilă nu te primește acolo că ești prea proastă....n-au ce face cu tine....

15 mai 2019 16:14

Nazistu,Fascistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu LUME !...LUME !...LUME !....LUAȚI DE LA DRAGNEA....PROSTIME MĂMĂLIGARĂ ...VOTAȚI DARGNEA-PSD !.....VOTAȚI ^MINCIUNA GOGONATĂ^ LA PUTERE....EI CU VILE DE 700 Metrii Pătrați ca Patrioata ROVANA PLUMB și cu venit lunar de la PARLAMENTUL EUROPEAN de cca 10 000 Euro, VOI PROSTIME RĂMĂNEȚI CU PRAFUL DE PE TOBĂ....VĂ FACE DRAGNEA SPITALE MODERNE....CUM LE-AU FACUT PE CELE 8 (opt) PROMISE ACUM 2.5 ANI ÎN ^CĂCATUL PROGRAM MINCINOS DE GUVERNARE^....VĂ DĂ DRAGNEA BANI...20 000 Lei/Gospodărie LA PUTUROȘII DE MOLDOVENI.....PROSTIME !.... PROSTIME !....PROSTIME !.....VĂ DĂ DRAGNEA ^LEGUME - FRUCTE* ROMĂNEȘTI BIO^....DE LA MĂ-SA DE ACASĂ !....LUAȚI DE LA DRAGNEA !..... CĂ NU-L DOARE GURA !....LUAȚI DE LA DRAGNEA, TEODOROVICI, VALCOV & Comp.....LUAȚI GAZE NATURALE SCUMPE IMPORTATE ^PATRIOTIC^ DE LA RUȘI....LUAȚI ^PULA-N BRAȚE^ DE LA MAREA INVESTIȚIE ^EXXON-OMV^ DE EXPLOATARE A GAZELOR DE LA MARE ADÎNCIME A APEI DIN MAREA NEAGRĂ.....PROSTIME !....PROSTIME !....PROSTIME !....MINCINA GOGONATĂ ESTE ^MARCĂ ÎNREGISTRATĂ^ PSD-istă !.... MADE IN TELEORMAN !....

15 mai 2019 13:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.