Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta a declarat marți la Oradea, într-o conferință de presă, că declarațiile lui Liviu Dragnea legate de satele românești care ar fi mai frumoase decât cele din Franța și Germania reprezintă „un delir”. „Cred că luase droguri” a spus Ponta, preluând parțial chiar discursul președintelui PSD împotriva opozanților partidului.

„Dezavuez tot ce se întâmplă în această campanie electorală legat de discuțiile pe marginea sectorului agricol. Am văzut, mai ales din partea domnului Dragnea… domle, curge lapte și miere în toate sectoarele, dar mai ales în sectorul agriculturii”, a spus Daniel Constantin, moment în care a fost întrerupt de Victor Ponta.

Integral pe G4media.roComentarii

Fara HOTIE ajungem departe! Politicienii unei tari sunt oglinda poporului. Noi suntem principalii vinovati, noi i-am votat sau nu ne-am prezentat la vot, noi le-am inghitit minciunile si hotiile lor. Noi suntem cei care ne lasam manipulati de ei. De ce platim noi fara a avea vreo vina datoriile facute si furate de toti hotii mana in mana cu hotii din politica???????? Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

15 mai 2019 20:14

Ion Georgescu Nu știam graba asta PSD-istă cu aducerea lui Mazăre la pîrnaie acasă....pînă azi cînd am văzut simultan și repetat și la Antena 3 și la Romănia TV ( probabil va fi și pe TVR -1 ) imagini istorice în tandem cu Mazăre și Ponta....deci acum dușmanul de moarte Dragnist este fostul vechi prieten la cataramă....Ponta cu creșterea Pro-Rmănia în sondaje.....

15 mai 2019 19:33

George Pontulica, hai pe la sate puiule... Ti s-a urcat asfaltul la cap... Ai prins mersul la cireada cand erai pusti????

15 mai 2019 9:21

Rujan Nu mai lasa penali sa te conducă,ieși la vot romane că ai ajuns sa te conducă ungurii la tine in țară. Viitorul tău și al familiei tale este decis de pensionari,asistați social,țigani,unguri,bugetari, prosti. Vai de pula voastră de proști.

14 mai 2019 23:14

Penalii au incalecata tara Romania este distrusa caramida cu caramida de un grup de oameni cu probleme penale, care a luat-o prizoniera. PSD-ALDE nu mai pot invoca legitimitatea alegerilor cat timp nimic din ceea ce au promis nu pun in practica, in timp ce singura lor preocupare este sa distruga Justitia, ceea ce nu au spus in campanie, deci nu a fost mandatat de electorat. Grupul de penali care conduce Romania va incerca sa demonizeze Europa si sa ne indeparteze de ea. Ajutat de instrumentele sale de propaganda DCNEWS, antenna 3 Romania Tv,,etc, va minti si va manipula, asa cum a manipulat in privinta acordului primit de Tudorel Toader de la Comisia de la Venetia in privinta OUG 92. Indiferent ce vor inventa, indiferent ce vor toca, adevarul este ca Parlamentul European, Comisia Europeana, UE in ansamblul sau si Comisia de la Venetia pun la colt Guvernul Romaniei pentru a proteja Romania de actiunile ticaloase ale acestuia. Nu Romania este vizata, ci cei care o conduc.

14 mai 2019 22:42

Ecce Kurrupt Pro Diaria, Pro Franța, Pro Germania... Evident pentru doi euro Minciurianul poate fi orice decât pro România...

14 mai 2019 21:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.