Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cînd am citit articolul Sorinei Matei despre afacerile cu statul ale firmei în care Rareș Bogdan este creierul, m-a pufnit rîsul. Jurnalista de la B1 Tv a înşirat toate afacerile cu statul ale trompetului de pe lista PNL. Contracte, petreceri, cumetrii, învîrteli.

Ce rezultă? Un sforar de primă mînă, un fel de Dinu Paturică de vreme nouă, ajuns la ziar, apoi la televiziune şi, în cele din urmă, la partidul Brătienilor, gata-gata să pună mîna și pe el. Cine-i Klaus Iohannis?

Integral pe CotidianulComentarii

rup Un amarat de patron este ca multi altii, si se crede mare cacapitalist.

15 mai 2019 8:49

Geo NISTORESCULE, studiază poza asta de mai sus....Este VIITORUL EUROPEI DE MÎINE....Candidatul PPE ^în pool position^ de a fi Președintele Partidului European alături de doi politicieni romani cu ^ȘTAIF^....Ai să vezi vreodată în viata ta o poză similară ca asta între Timmermans cu Dragnea și Rovana Plumb ?....NICIODATĂ !....Pentru că BORFAȘUL de Dragnea are ușile închise peste tot în Cancelariile Europene, chiar ai lui socialiștii europeni l-au huiduit la Madrid și acum au înghețat relațiile cu PSD-ul....Iar SUA nici măcar nu i-a dat Viză de Intrare în America la ultimul Borfaș Ordinar......Ce jenant pentru Madam Dăncilă ca în ziua Summitului de la Sibiu să se învîrtă prin orașe ardelene apropiate dar n-a chemat-o nimeni la Sibiu la discuții....și a mai fost și huiduită și strigată cu ^Analfabeta^ după ea....Asa că Nistorescule, oricît de mare ți-e ^felia^ din Subvenția PSD-istă de la Buget, adică din taxele și Impozitele prostimii mămăligare....ești o ^umbră^ deontoloagă, Nistorescule....

15 mai 2019 5:30

Articol scris in Cotidianul turnatorului Nistorescu Culmea nesimtirii, un turnator recunoscut al securitatii comuniste, acest Nistorescu, intrat la facultatea de Filologie a Universitatii BB din Cluj-Napoca dupa ce-si satisfacuse stagiul militar la o unitate a securitatii, unde de altfel a si fost racolat, acest individ cu CINCI NEVESTE vine si da lectii de moralitate poporului ROMAN si in particular SOCIETATII TIMISOARA. Nu-i asa BUDUCA?. ( Buduca si Cristoiu il stiu bine pe acest TURNATOR) Voi, acei romani nemernici si turnatori ai fostei securitati comuniste ati furat idealurile REVOLUTIEI din TIMISOARA, ati pus mana pe putere, totodata erati prea MULTI impotriva PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA si in SPECIAL AL PUNCTULUI 8, asa ca 30 de ani v-ati lafait in functii BANOASE, ati FURAT POPORUL ROMAN- nu numai prin cel mai corupt partid PSD- ci v-ati infiltrat oameni si-n celelalte partide pe care de fapt ati dorit sa le DISTRUGETI. Primul a fost PNTCD, iar rezultatul se vede prea bine in acest individ numit .PAVELESCU. Evident ca nici PNL n-a scapat de aceste infiltrari Din fericire a rezistat, si inca rezista, evident nu asa cum ne-am fi dorit unii dintre romani ( cei de buna credinta). Adica ROMANII PATRIOTI si nu romanii PATRIHOTI cum ar trebui sa apara in sloganul partidului psd: PATRIHOTI IN EUROPA , Roamania merita mai mult! De la voi? Pe voi numai focul iadului va poate curata!!!

14 mai 2019 22:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.