Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vorbim cu toţii engleza, dar nu-i înţelegem pe englezi, spunea, la Sibiu, Jean-Claude Juncker. În România vorbim cu toţii. Şi nu ne înţelegem decât ce ne bagă în cap alţii. O scrisoare semnată de Cristian Ştefănescu.

Dragă române care nu eşti pesedist, dar n-ai altă variantă pentru că nu-i poţi vota pe „ăştia“, îţi scriu pentru că nici eu nu-s mulţumit de „ăştia“. Unii sunt prea de dreapta pentru nevoile acestei ţări, alţii nu înţeleg că vom fi atât de bolnavi ca naţiune pe cât ne rămân cei mai bolnavi dintre conaţionali. Nu-s mulţumit când aud dinspre diverse colţuri ecouri de habotnicie, intoleranţă, homofobie. Mă sperie cei care „ar împuşca ţiganii“, dar şi cei pe care îi preocupă vieţile altora mai mult decât binele pe care-l pot face în jurul lor.

Integral pe AdevărulComentarii

DA, DA, DA..........DA. Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

15 mai 2019 23:36

Ecce Kurrupt Realitatea Paralelă a lui Klaussfinkter Wurst Johannis ecce însă de neclintit: "Arianus Uber Alles". Cristian Homobuci Ștefănescu, Deutsche Wehrmacht Welle.

14 mai 2019 18:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.