Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Maneaua este foarte bună, se adresează celor din electoratul nostru, care le plac manele. Acum, vreţi să vă spun ceva? Cred că de aici, dintre dumneavoastră, jumătate ascultaţi manele. Ca să nu mai fiţi aşa ipocriţi. Eu ştiu aici câţiva din jurul meu care asculţi manele. Ştiu că sunteţi manelişti şi voi, şi vă place, pe lângă altă muzică..Şi un om este complex dacă îi place şi alte genuri. Clipul este extraordinar de frumos, ne place maxim, o să mai facem 10 clipuri”, a spus deputatul PSD Cătălin Rădulescu, despre maneaua cu mesaj electoral de susţinere a PSD, cântată de Nicolae Guţă.


Comentarii

Fara HOTIE ajungem departe! Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

14 mai 2019 14:22

Fara HOTIE ajungem departe! ,,Pentru Ceaușescu a fost nevoie de o Revoluție. Acum avem însă mijloace democratice. Ne putem opune prin vot imunității pe care și-o dorește o gașcă de privilegiați din PSD. De aceea, președintele Klaus Iohannis a convocat un referendum pe teme de justiție. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor.

14 mai 2019 14:07

mani-pulantul Pulagai, maneaua si Guta-i fericirea mea ! Imi beliti pula, aia contra !!!

14 mai 2019 10:00

Ecce Kurrupt Sunt sub biroul lui Mitraliera.

14 mai 2019 9:25

P$D: distrugem tara, facem orice, numai să-l scăpăm pe Dragnea de pușcărie Unde-i Ecce Cur Rupt, sodomitul favorit al baronilor PSS?

14 mai 2019 4:29

Când Dragnea spune public că nu el deţine puterea, e clar! Sigur că o spune pentru că şi-ar dori el acea putere, fie ea malefică sau nu. Dar ce-l doare e că n-o are! Iar recunoaşterea în public a acestei mari slăbiciuni e un semnal foarte prost nu doar pentru el, personal.Da, are puterea în sens formal – contriolează încă Parlamentul şi Guvernul -, dar „puterea” la care se referă el, în frazele de mai sus priveşte altceva: incapacitatea sa de a paraliza acele instituţii ale statului care ţin în viaţă democraţia şi relaţia României cu UE, NATO şi SUA: justiţia şi serviciile secrete.După doi ani şi jumătate în care ai dat România peste cap, te-ai pus de-a latul democraţiei şi al Occidentului, ai pornit un război româno-român fără nicio ţintă în afară de aceea de a bloca pe orice cale posibila proprie condamnare la închisoare, lăsând tuturor impresia că eşti mult mai puternic decât crede lumea, este o gafă imensă să te recunoşti de fapt mult mai slab decât vrei să pari în realitate.

14 mai 2019 0:03

Unde mai pui ca e medic, cica, la cat de agramat este

13 mai 2019 23:34

CARORA le plac manelele, nu CARE la PSD-istii astia analfabeti, dupa moda Dancila, gramatica limbii romane e facultativa. Nici cu "succesurile" lui EBA nu mi-era rusine, dar astia-s analfabeti "in corpore" la nivel de "program de guvernare",

13 mai 2019 23:33

raj Ascultati-ma ce spun,PSD-ul este scrum!

13 mai 2019 21:13

valentin predescu Gramatica:carora ...le plac ...

13 mai 2019 18:19

Ion cu sapa. Nu stiu daca le place maneaua la multi, dar voi sigur sunteti o gasca de penali si manelisti. In cultura poporului Roman, nu au existat manele,

13 mai 2019 17:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.