Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este una dintre combinațiile pe care nutriționiștii ne recomandă să le evităm. Ouăle combinate cu brânză sunt la fel de periculoase ca și slănina cu ceapă. Deși sunt combinații după care toți tânjim, medicii ne spun ce consecințe au asupra organismului.

Alimentele pe care le avem în frigider pot fi periculoase pentru sănătatea noastră dacă nu știm să le combinăm cum trebuie.

„Trebuie să acordăm o mare atenţie necesităţilor propriului organism, aşa că în cazul în care ne confruntăm cu excesul de gaze, dureri stomacale, trebuie să ştim că de vină sunt alimentele pe care le consumăm în fiecare zi. Cartofii alături de carne sunt cu adevărat o bombă calorică, iar combinaţia dintre paste şi carne este în principiu cam la fel, nu este indicat să combinăm la aceeaşi masă carbohidraţi cu proteine“, a spus Valentin Răducu pentru Adevărul.

Integral pe Capital



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.