Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Curtea Constituţională a României a amânat pentru 20 mai discutarea sesizării PNL privind prevederile din Regulamentul Camerei Deputaţilor referitoare la delegarea atribuţiilor preşedintelui acestui for către vicepreşedinţi. Astfel, 20 mai a devenit una dintre cele mai importante zile din viaţa lui Liviu Dragnea.

Mai exact, pe 20 mai CCR urmează să dea un verdict pe sesizarea lui Florin Iordache care a cerut Curţii să constate un conflict juridic între Parlament si Curtea Supremă. Este vorba despre completele nespecializate de trei judecători de la Curtea Supremă. Şi tot pe 20 mai completul de 5 judecatori este aşteptat să pronunţe sentinţa definitivă în procesul Angajarilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman, în care liderul PSD contestă condamnarea de trei ani şi jumătate de închisoare, cu executare dată de instanţa de fond.

Integral pe AdevărulComentarii

MOS ION ROATA Nu intelegem de ce avocatii nu invoca prescriptia faptelor! Pentru a se termina o data pentru totdeauna cu sarada ca legile sunt facute cu dedicatie! In prezentarea adevarului este faptul ca legislatia penala romaneasca este varza si ca ea trebuie schimbata pentru a pune capat abuzurilor si viciilor prin care procurorii profita si fabrica dosare in "unitatile de elita"! conform Deciziei nr. 297/2018 art. 155 din CP a fost declarat neconstitutional! In aceste conditii prescrierea se face la termenul prevazut de lege, nemaiexistand intreruperi ale prescriptiei! TERMINATI O DATA CU ACEASTA POVESTE CARE A FACUT SI FACE NUMAI RAU CETATENILOR ROMANI DE RAND CARE AU DOSARE FABRICATE LA COMANDA GRUPARII DE TIP MAFIOT SI CRIMINAL CARE A PUS STAPANIRE PE JUSTITIA ROMANEASCA!

7 mai 2019 18:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.