Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Curtea Constituţională a României a amânat pentru 20 mai discutarea sesizării PNL privind prevederile din Regulamentul Camerei Deputaţilor referitoare la delegarea atribuţiilor preşedintelui acestui for către vicepreşedinţi. Astfel, 20 mai a devenit una dintre cele mai importante zile din viaţa lui Liviu Dragnea.

Mai exact, pe 20 mai CCR urmează să dea un verdict pe sesizarea lui Florin Iordache care a cerut Curţii să constate un conflict juridic între Parlament si Curtea Supremă. Este vorba despre completele nespecializate de trei judecători de la Curtea Supremă. Şi tot pe 20 mai completul de 5 judecatori este aşteptat să pronunţe sentinţa definitivă în procesul Angajarilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman, în care liderul PSD contestă condamnarea de trei ani şi jumătate de închisoare, cu executare dată de instanţa de fond.

Integral pe Adevărul