Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD Liviu Dragnea a făcut o greșeală impardonabilă care nu a putut trece neobservată nici de către cei apropiați lui. De fapt, Liviu Dragnea face greșeală după greșeală încât nici oamenii apropiați PSD nu mai pot pune batista pe țambal. Dragnea a pierdut legătura cu electoratul și va avea de suferit dacă nu se adaptează la realitatea electorală prezentă, susține fostul vicepremier Vasile Dâncu, cunoscut până de curând un reprezentant al Grupului de la Cluj din PSD.

El l-a susținut în trecut pe Adrian Năstase dar l-a consiliat și pe Liviu Dragnea. Sociologul, citat de CAPITAL, susține că Liviu Dragnea a greșit atunci când i-a spus unui cetățean „nimic ești tu”. „În acel moment nu și-a dat seama de noua regulă a participării: Indiferent în ce loc ar fi, chiar și la un miting al PSD, cei fără de putere au dreptul la cuvânt, fie că acesta este o replică decentă, fie că este o mare vulgaritate” , spune Dâncu.

Grupul de la Cluj s-a activat împotriva liderului PSD și susține partidul lui Victor Pota, Pro România, constată COTIDIANUL, care se întreabă ce poate spune Vasile Dâncu despre cuvintele colegului său din grupul de la Cluj Ioan Rus, în momentul în care era ministru de Interne în guvernul Ponta? „Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. 3 milioane, dintre care vreun milion sunt fierari, betonisti, zidari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi etc. prin Europa. Au poate 1500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de euro vin acasa jumatate”, a spus Ioan Rus în iunie 2015, declarație care avea să ducă la demisia sa.

Și fostul premier, Victor Ponta, s-a dezlănțuit pur și simplu la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, anunță CAPITAL. Ponta a spus care sunt obiectivele reale pe care le-ar avea PSD. Să înstrăineze companiile cu capital majoritar de stat și să dea OUG pe justițiție pentru a scăpa de închisoare Dragnea sau Vâlcov.

Șeful Pro România, Victor Ponta a făcut și două promisiuni incredibile. PSD poate pierde majoritatea în Parlament, dar și Guvernul. A spus care este și condiția, anunță ROMÂNIA LIBERĂ. „Dacă PSD o să ia sub 30% la europarlamentare și ProRomânia 20% eu o să mai conving 20 de parlamentari să nu mai stea cu Dragnea. La Pro România pot să vină. Le spun că se duc în prăpastie. Eu cu Pro România pot stârni panică și să nu se mai voteze porcăriile din justiție”, a promis Ponta.

Încep jocurile înainte de alegerile europarlamentare. Partidele au început războiul pentru a obține cât mai multe mandate la Bruxelles, afirmă EVENIMENTUL ZILEI. Ultima mutare îl are în prim plan pe fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea. În ultimele săptămâni, Florian Coldea a avut mai multe întâlniri cu fostul primar al sectorului 2, generalul Neculai Onțanu, fost adjunct în UNPR, partidul lui Gabriel Oprea.

În acest context, jurnaliștii de la FLUX24 atrag atenția că „la câteva zile mai apoi Partidul Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie condus de Neculai Onțanu și-a anunțat sprijinul în campania pentru europarlamentare pentru Pro România partidul condus de fostul premier Victor Ponta”.

O cercetare sociologică realizată de Avangarde, casa de sondare a opiniei publice condusă Marius Pieleanu, la începutul lunii aprilie, oferă cifre șocante, susține DC NEWS. Acestea arată că tendința la votul politic în Capitală se menține în favoarea PSD, dar Victor Ponta a urcat semnificativ, cu peste 6 procente, în ultimele două luni. „Se înregistrează scăderi semnificative în privința încredere în președintele Liviu Dragnea. Este o scădere pe care o văd recuperabilă pentru că depinde numai de atitudinea sa în a-și reveni“, a declarat sociologul.


Comentarii

Kuminecaturile Bucilor Gemene, alias Ecce Cur Rupt, sodomitul de serviciu al PSD Put a căcat

1 mai 2019 23:03

Kuminecăturile Gemene Evident ăștia cu cârnațul lui Konchita Wurst în cel puțin una din găuri face și ei un fel de greșeală dar nicidecum fatală, acest ritual s-a dovedit a fi de fapt dăruitor de viață veșnică...

1 mai 2019 19:08

Victorița Populimea Proastă deja î-i crede că PSD-iștii se duc PATRIOȚI ÎN EUROPA....PSD-istu este o Specie Rară...PATRIOTARDĂ la suprafață (la piele) dar la creer și inimă este o Specie TRĂDĂTOARE și HOAȚĂ....Cît de Idioți și căcați de PATRIOȚI să fi să-ți propui să faci Miting Populist Anti-European taman pe 9 Mai 2019 cînd în Sibiu se adună Mai Marii Europei....Liderii Uniunii Europene și Conducătorii Țărilor Europene ce constituie Uniunea Europeană....Proști, Idioți și Inculți Politici sunt cei ce le fac jocurile PSD-iștilor la acest Miting....Este o defăimare a țării organizarea acestui Miting...Cît de incult civic și politic romăn să fii să crezi că SINGURI PE LUME o vom duce mai bine cu Dragnea și Gașca lui de Hoți ?....Păi dacă alde asta, Dragnea este nefrecventabil și neaceptat în Cancelariile Europene că pînă și ai lui socialiștii europeni l-au huiduit la Madrid trebuie să plătescă tot poporul și să rămînă inchistat în sărăcie și nedezvoltare....Dacă nici Ambasada SUA nu i-a dat Viză de Intrare lui Dragnea ca la ultimul borfaș....ce să mai zic ?....

1 mai 2019 18:46

Ecce Kurrupt Ofer și sex oral gratuit membrilor PSD.

1 mai 2019 14:25

Ecce Kurrupt Ofer sex anal votanților PSD.

1 mai 2019 13:26

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Măi Cur Rupt, pe Iohannis l-au votat 6,4 milioane de romani. P$D a fost vitat de 3 milioane de romăni. Pute a căcat orice pistare de-a ta.

1 mai 2019 13:24

Ecce Kurrupt Da, Pizdacul Șef a pierdut legătura cu electoratul și va avea de suferit... Klaussfinkter Wurst Johannis însă ecce practic mână în mână cu majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a românilor... Pardon, era vorba de Minciurianul de la Pro Diaria. Adică grupul de la Cluj s-a activat și îl susține pe Nimicul Titulescu, acesta fiind noul nume de cod al Marelui Ars folosit în Ardeal. Greșeală după greșeală se pare că fac căcănarii repetenți... oare de câte ori poate fi sacrificat un minciurian de serviciu înainte să fie reabilitat? Bietul încă mai fumegă de data trecută...

1 mai 2019 11:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.