Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, ce are premiera pe 30 aprilie, de la 20:00, pe Antena 1, jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut parte de câteva surprize de proporții, atât în platou, cât și în culise.

Cristina Badea, o fostă colegă de echipă, și-a făcut apariția în timpul filmărilor cu un tort personalizat, pe care s-au regăsit figurine cu cei trei chefi, dar și cu Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii: „Când a plecat din echipă și s-a apucat de torturi am fost cel mai fericit, pentru că în sfârșit avea cine să ne facă deserturi cu ingrediente speciale”, a mărturisit chef Dumitrescu. Tortul a reușit să cuprindă toate elementele ce stau la baza celui mai iubit show culinar: renumita bandă, ce le macină nervii juraților în fiecare sezon, cuțitele, dar și un colaj de fotografii cu echipa, strânse de-a lungul anilor: ”Gălbenușul este gătit cum trebuie? Pe mine asta mă interesează!”, a glumit chef Bontea făcând referire la figurinele din pastă de zahăr.

Integral pe Jurnalul Național