Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ciprian Tătăruşanu (33 de ani) nu va semna prelungirea contractului cu Nantes, iar francezii de la L'Equipe scriu, vineri, că portarul echipei naţionale va semna cu Rennes.
Ruptura dintre fostul FCSB-ist şi Nantes s-a produs de mai multă vreme, iar destinaţia lui Tătăruşanu a rămas o enigmă. Una elucidată de L'Equipe care notează că goalkeeperul e foarte aproape să ajungă la o înţelegere cu Rennes, locul 11 în Ligue 1, două poziţii mai sus decât actuala echipă a românului.

Deşi despre Tătăruşanu se spunea că are oferte din Serie A, campionat le care l-a părăsit în 2017 după despărţirea de Fiorentina, românul alege să rămână în Ligue 1, iar transferul său nu este singurul pe axa Nantes - Rennes. Tot presa franceză scrie că fundaşul central Mexer, care va rămâne, la fel ca Tătăruşanul, liber de contract în iunie, va face drumul invers în perioada de transferuri din vară.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.