Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update: Potrivit unor informații, decesul a fost declarat la ora 11.31. Cu aproximativ două ore înainte, Ramona Bulcu ar fi sunat la 112 și ar fi spus că intenționează să își ia viața.  Update: Surse Antena 3 spun că este vorba despre Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt al Parchetului General.

O persoană s-a aruncat vineri de la etajul 5 al Parchetului General. Un echipaj de prim-ajutor a sosit la fața locului. Femeia a murit.

Pe strada Mitropolit Antim Ivireanul, o persoană de sex feminin, aproximativ 50 ani, precipitare de la înălțime, aprox 20m, declarată decedata. Am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, o descarcerare, salvatorii, o ambulanță SMURD si unitatea de terapie intensivă mobila", anunță medicii.


Comentarii

Adrian Si eu care am crezut initial ca Procurorul Ramona Bulcu - Dumnezeu sa o odihneasca! - s-a sinucis aruncandu-se de la etajul 5 al Parchetului General!

27 aprilie 2019 9:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.