Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Magistraţii Judecătoriei Timişoara au pronunţat o condamnare de 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, pentru purtare abuzivă în formă continuată, după ce anul trecut aceasta a agresat un copil de doi ani de la creşa în care lucra, provocându-i o fractură la picior.

"Condamnă pe inculpata Rotariu Romina Anda la pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă (persoană vătămată Iancu Dean). Condamnă pe aceeaşi inculpată Rotariu Romina Anda la pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă (persoană vătămată Borbely Josef Matei). Condamnă pe aceeaşi inculpată Rotariu Romina Anda la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă în formă continuată (faţă de partea civilă Petcu Valentin Ştefan). Condamnă pe aceeaşi inculpată Rotariu Romina Anda la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă (persoană vătămată Petcu Valentin Ştefan). (...). Inculpata va executa pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare, la care se va adăuga un spor de 1 an şi 4 luni închisoare (reprezentând 1/3 din suma celorlalte pedepse), în final inculpatul având de executat pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 4 luni închisoare, în regim de detenţie", arată hotărârea Judecătoriei Timişoara, publicată vineri, site-ul instanţei.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.