Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ianis Hagi (20 de ani) a fost eroul celor de la Viitorul, în semifinala de Cupă cu Craiova (2-0). Tânărul fotbalist a reușit ambele goluri în partida de aseară și și-a dus echipa în ultimul act. Finala cu Astra va avea loc pe 25 mai, la Ploiești, în direct la Digi Sport.

Imediat după meciul de aseară, Gică Hagi a dezvăluit care e secretul fiului său, dar și faptul că fotbalistul este neliniștit din cauza incertitudinii care planează asupra transferului său, acesta fiind și cel mai mediatizat subiect în ultimul timp.

"Secretul lui e plăcerea de a juca fotbal. S-a născut talentat, dar îi place să se antreneze. Îi place să se antreneze, are multă personalitate, e un jucător inteligent, cu o tehnică bună. E un tânăr talentat şi face parte dintr-o generaţie care poate reprezenta în viitor aurul României.

Nu e liniştit încă, pentru că nu ştie deocamdată ce va urma pentru el. Mi-a spus un lucru: "Toţi impreună!". Mă bucur că un căpitan spune acest lucru. El transmitea ce vedea în vestiar", a afirmat Gică Hagi.

"Ianis e inspirat în tot ceea ce face. Mă bucur pentru el, pentru că a suferit, dar a muncit, a avut răbdare şi, mai devreme sau mai târziu, lucrurile se aşază. Joacă pentru echipă, munceşte pentru echipă, dar ca decar trebuie să facă diferenţa. E valabil pentru toţi decarii", a mai spus Gică Hagi.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.