Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De pensia de serviciu beneficiau, la finele lunii martie 2019, 9.288 persoane, în creştere cu 15 persoane faţă de februarie, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).
Cei mai mulţi, respectiv 3.769, erau beneficiari ai Legii 303/2004 privind statutul procurorilor şi judecătorilor. Pensia medie în cazul acestora a fost de 18.088 lei, din care 16.893 lei cota suportată din bugetul de stat, iar diferenţa din bugetul asigurărilor sociale de stat.De Legea nr. 216/2015 privind acordarea pensiei de serviciu membrilor Corpului diplomatic şi consular al României beneficiau 850 de persoane. Pensia medie era de 5.543 lei, din care 3.378 lei suportaţi de la bugetul de stat.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Penzionarul ce cacat de ziar. Asta vrea sa va duca in eroare pentru ca cei peste 5 207 000 ( adica cinci milioane douasutesaptemii de pensionari au o pensie medie de 1172 lei La determinarea pensiei medii lunare se iau în calcul sumele plătite pensionarilor de către CNPP, MapN, MAI, SRI, Ministerul Culturii ṣi Identităṭii Naṭionale ṣi Casa de Asigurări a Avocaților. Deci si MapN, MAI, SRI si alte servicii au pensii SPECIALE dar astia le zic de SERVICIU. Daca nu credeti, cititi http://www.insse.ro/cms/sites/default/files/com_presa/com_pdf/pensii_2018r.pdf . Deci, de la pensia lui Gheorghe Balasoiu fost director la Penitaenciarul Colibasi care are 67 000 lei pe luna, la Procurorul General (fost) al Romaniei care va avea 27 000 lei pe luna, Melescanu, Tudorel Toader etc generali si plutoneri, comisari generali si inspectori etc, judecatori, procurori si grefieri etc au pensii SPECIALE. In total sunt 170 000 de pensii speciale care mananca 10 miliarde de lei anual. Acestia se dau de la BUGETUL STATULUI. Ca sa fie clar. In loc de AUTOSTRAZi, SCOLI, SPITALE se finanteaza NESIMTITII, unii dintre ei criminali din timpul di dinainte de REVOLUTIE. Halal TARA. Mai Kuminicaturile Gemene etc, vedea-te-as si pe tine la Colibasi, dar nu pe post de direcor ci de vietas. Asta meriti.

26 aprilie 2019 13:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.